Resume from April 9, 2024 PRO

Олена

Фінансовий менеджер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Smila

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст з фінансової роботи

from 07.2017 to 10.2018 (1 year 3 months)
ТОВ "Черкаський завод автохімії", Черкаси (Хімічна промисловість, фармацевтика)

бюджетування доходів та витрат;
розробка проектів перспективних і річних фінансових планів та прогнозів надходження грошових коштів на рахунки підприємства;
складання кредитних заявок та проведення відповідного аналізу;
підготовка банківських документів на усі види платежів по зобов'язаннях підприємства;
здійснення контролю за виконанням фінансових показників діяльності підприємства;
аналіз квартальної та річної фінансової звітності підприємства;
відкриття/закриття банківських рахунків;
оперативне управління заявками на витрачання грошових коштів, ведення платіжного календарю компанії, аналіз резервів і доступності грошових коштів компанії;
контроль стану ведення взаєморозрахунків за договорами, управління фактичною і відкладеною заборгованістю;
забезпечення своєчасності здійснення страхових (страхування майна підприємства), нотаріальних (завірення документів для банківських установ), оціночних (проведення оцінки основних засобів підприємства), аудиторських (надання необхідної фінансової інформації для здійснення аудиторської перевірки фінансової звітності) послуг для повноцінного функціонування підприємства;
участь у роботі з вивчення й аналізу стану ринку кредитних ресурсів і цінних паперів з метою ефективного розміщення вільних фінансових коштів і забезпечення фінансової стійкості підприємства;
розрахунок собівартості продукції та аналіз її зміни.

Старший кредитний фахівець

from 10.2016 to 07.2017 (9 months)
ПАТ “ОТП Банк”, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Реалізація політики банку в області розвитку споживчого кредитування з наявними та потенційними клієнтами; організація та безпосередній продаж банківських продуктів та послуг; ініціювання створення нових банківських послуг, необхідних для задоволення потреб клієнтів.

Старший кредитний фахівець

from 06.2016 to 09.2016 (3 months)
ПАТ "Платинум Банк", Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Методична допомога структурному підрозділу, який знаходиться в підпорядкуванні та контроль за його діяльністю в межах своєї компетенції; всі обов’язки кредитного фахівця.

Старший кредитний фахівець

from 05.2014 to 05.2016 (2 years)
ПАТ “Банк Михайлівський”, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Активний пошук клієнтів; продаж основних та додаткових банківських продуктів і послуг; повне інформування та консультування потенційних позичальників з питань споживчого кредитування, кредитування готівкою, страхових послуг, карткових продуктів; робота із запереченнями та претензіями клієнтів; підбір найбільш оптимального варіанту кредитування для клієнта (з урахуванням побажань, віку, платоспроможності, щомісячного доходу та інших характеристик); перевірка наявності та справжності пакету необхідних документів; укладання карткових угод, договорів страхування та кредитних справ; контроль за своєчасністю сплати кредиту клієнтом банку; інформування позичальників про наявність боргу; проведення консультацій з приводу пошуку рішень погашення проблемної заборгованості; складання звітності.
Організація та координація роботи кредитних фахівців щодо виконання планів продажу банківських продуктів; навчання та стажування нових праціваників банку; аналіз та контроль виконання планових показників працівників, які знаходяться в безпосередньому підпорядкуванні.

Спеціаліст по залученню клієнтів

from 10.2013 to 03.2014 (5 months)
ПАТ “Банк Форвард” (Фінанси, банки, страхування)

Залучення нових клієнтів; консультування клієнтів; проведення ідентифікації клієнтів; оформлення кредитних справ, карткових договорів та страхових угод.

Виробнича практика

from 01.2013 to 03.2013 (2 months)
ПАТ КБ “ПриватБанк” (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення аналізу аудиторії потенційних клієнтів; виявлення потреб клієнтів, їх рівня та спрямованості; здійснення безпосереднього пошуку клієнтів; організація та проведення переговорів з клієнтами з метою просування продуктів, які пропонує банк на ринку фінансових послуг.

Education

Черкаський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України

Фінансово-кредитний факультет, спеціальність - банківська справа, Черкаси
Higher, from 2009 to 2015 (5 years 4 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer Email Opera Outlook Express Mozilla Firefox Adobe Photoshop Express

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Особисті якості: відповідальність, наполегливість, комунікабельність, цілеспрямованість, ініціативність, націленість на результат, швидка адаптація і вміння включитися в роботу в обмежені терміни, техніка роботи в колективі та з клієнтами, бажання розвиватися, відсутність шкідливих звичок. Професійні навички: досвід у сфері переговорів та продажу банківських продуктів, є своя база клієнтів.

Similar candidates

Фінансист
20000 UAH, Smila, Cherkasy

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: