Resume from January 12, 2024 PRO

Вікторія

Домробітниця, 2 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
46 years
City of residence:
Kamianets-Podilskyi
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Домробітниця

from 11.2014 to 07.2023 (8 years 8 months)
Робота в сімях, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

На даний час шукаю роботу вахтою. 14/14,або 10/10.Досвід роботи:Няня-домробітниця хлопчик-7 років,(1рік),супровід до школи,відвідування гуртків,секцій,виконування домашніх завдань.Приготування їжі для усієї сім'ї,прибирання квартири- 90 кв.м.,прання,прасування,сухе та вологе прибирання. Домробітниця - будинок,(2 роки). Прибирання будинку 302 кв.м.,(Сухе та вологе),будинок для гостей (100 кв.м.),прання білизни,прасування,сезонне миття вікон,приготування їжі по замовленню господарів (виключно українська кухня). Догляд за гардеробом : ручне та машинне прання,виведення плям,догляд за взуттям,аксесуарами. Сезонне сортування гардеробу посезонно.Здача речей в хімчистку,прийом,перевірка.Складання списків продуктів,побутової хімії,прийом та розміщення гостей.Прибирання будинку 500 кв.м та догляд за гардеробом,догляд за кімнатними рослинами,догляд за домашніми тваринами (кішка). Можу працювати з одним гардеробом. Є письмові рекомендації.

Education

Хмельницьке педучилище 1996р., Кам-Под університет ім. Огіенка 2009р.

Початкове навчання і виховання, Хмельницький, Кам-Подільський.
Higher, from 1992 to 2009 (16 years 9 months)

В 2012 році закінчила курси підвищення кваліфікації. Видала свою друковану продукцію "Цікаве вивчення математики для учнів 1-4 класів", відповідно до нової програми.

Additional education and certificates

Школа домашнього персоналу 1.Курс "Домробітниця -економка".

2016,21 день

Knowledge and skills

Користувач ПК Добре і якісно виконую свою роботу.

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — average

Additional information

Пунктуальна,доброзичлива, врівноважена, без шкідливих звичок. Роботу виконую якісно і з відповідальністю.Вмію слухати зауваження та адекватно реагувати на них. Не можу тільки терпіти несправедливості та приниження. Можу працювати з одним гардеробом,а також поєднувати прибирання з гардеробом. Є рекомендації. Якщо не відповідаю на дзвінок, напишіть будь-ласка у вайбер, завжди перетелефоную. Дякую.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: