Resume from April 19, 2024 PRO

Андрій

Керівник відділу

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Irpin
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний ветеринарний лікар, завідуючий виробництвом, директор.

from 09.2004 to 11.2013 (9 years 2 months)
М'ясопереробне підприємство ТОВ ВICT, Фастів (Харчова промисловість)

Ветеринарно-санітарна експертиза, контроль якості, безпека сировини і продукції на всіх етапах виробництва. Лабораторна діагностика зразків забою та готової продукції. Більше п'ятнадцяти років в м'ясній промисловості у сфері переробки сировини, виробництва ковбас, торгівлі м'ясом. Управління і технологія м'ясного виробництва від приймання худоби до експедиції з готовою продукцією. Торгово-санітарна оцінка м'яса тушт, м'ясних нарізок і сирого м'яса. Зберігання продукції забою, облік і документообіг, майстер забійного цеху (великої рогатої худоби, коней, свиней), заготівля сировини на основі попереднього забою, організація збору кінцевої сировини з повною переробкою. Збір всієї забійної продукції, в тому числі актуальної на сьогоднішній день (книжка, рубець, синюга і т.д.). Контроль якості обвалочно-жиловочних робіт за технологічними інструкціями і нормативним виходами. Блочка, монолит. Планування, організація, управління м'ясопереробним цехом.

Від 10.10.12. - 12.11.13. Директор ТОВ "ВІСТ"-"м'ясоперобник". Стратегія і реалізація поставлених планів і завдань у виробництві, відбір і навчання, управління командою бригади на лінії забою худоби, підпорядкованої до 50 осіб. Ефективний підхід до розміщення операторів виробничих процесів. Робота з державними органами.

Від 01.08.2005. по теперішній час - роздрібна торгія продуктами харчування.

У 2015 році; 2016 проекти з запуску та введення в експлуатацію боєнь у Київ. та Житом. обл. м.Макарів, м.Обухів, м.Малин

З 01.12.16. до 01.07.17. Завідуючий бойні, начальник виробництва ТОВ ТД УКТТ «Малинські Ковбаси», м.Малин, Житомир. область. Прийом сировини тваринництва на підприємство з подальшою переробкою (забоєм), зберіганням м'яса, шкіри, кишкової та жирової сировини, контроль якості та безпеки забійної продукції. Товарно-санітарна оцінка продукції. Організація контролю та управління лінією цеху на всіх етапах процесу. Документообіг.

З 01.08.17.- по теперішній час начальник відділу професійної дезінфекції та утилізації ТОВ «УКРБІОЕКОЛОГІЯ»м. Київ. Договірний процес, укладання договору, додаткові угоди, акти надання послуг та ін.
Координація техніків-екологів, стратегія, планування, корегування та моніторинг дезінфекційних та дератизаційних робіт в м. Київ, та Київ.обл. Підбір методів і засобів для профілактики та винищення шкідників. Отримання всіх нормативних документів ( сан-паспортів, дозволів, довідок, навчань).
Утилізація вторинної сировини, промислового обладнання, роботи з повернення відшкодувань (дорогоцінного, кольорового металу). дефектні дії, паспорт мат.цінностей. Комерційні договори на утилізацію, кваліфікаційні процедури та технічні умови проведення аукціону, робота з Мін.екології, продовольчої служби, дозвільні регламенти.

Education

БЦНАУ

Ветертнарної медицини, Біла Церква
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Червоний диплом;
-двічі підвищення кваліфікації з якості та безпеки харчових продуктів в умовах м'ясокомбінатів та ринків. (2007; 2012 Одеса);
-підвищення кваліфікаціі за напрямком: Спеціалізація «Організація та управління діяльністю, дезінфекція, дератизація, дезінсекція». (2021 Київ).

Additional education and certificates

ОДАУ Підвищення кваліфікації : Спеціалізація "Вет-сан экспертиза и товарність мяса ялових туш".

2007, Одеський Державний Аграрний Університет

ОДАУ Підвищення кваліфікації: Спеціалізація «Ветеринар-сан експертиза ковбас в ринкових умовах». "Якість і безпека".

2012, Одеский Державний Аграрний Університет

НУБІП Підвищення кваліфікації: спеціалізація «Організація та управління діяльністю. Дезінфекція, дератизація, дезінсекція».

2021 Київ.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Email Керувально-організаційні

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

References

  • Новик Галина Григорівна

    Новик Галина Григорівна

    Керівник з тендерів, ТОВ "Укрбіоекологія"

    Contact details are hidden
  • Галецкая Людмила Евгеніївна

    Галецкая Людмила Евгеніївна

    Зам. Голови Рай-Потреб-Союза, власник комбіната, Рай"СТ". Фастiв

    Contact details are hidden
  • Блажеєв Андрій Вікторович

    Блажеєв Андрій Вікторович

    Інструктор дезінфектор, в минулому співробітник ТОВ «Укрбіоекологія», ТОВ "Доктор Хасп»

    Contact details are hidden

Additional information

Мета - реалізація потенціалу, працювати на результат і заробляти. Величезний досвід в технології переробки продукції тваринництва (великої рогатої худоби; свиней; коней), організації цеху з нуля, модернізації та реконструкції, монтажу, облаштування та розміщення обладнання на всіх етапах і процесах забою худоби, введення в експлуатацію забійних цехів, запуску забійних заводів в Обухові, Фастові, Макарові, Малині. Вет-сан експертиза, система контролю якості, адміністрування, організаційна складова. Теоретичний і практичний підхід до роботи. Я керуюся ISO (9001,22000), системою контролю якості HACCP безпеки харчових продуктів. Рік досвіду роботи директором м'ясопереробного підприємства.
Контроль процесу ветеринарно-санітарного обліку отримання забійних тварин, інших підконтрольних продуктів і матеріалів, включаючи перевірку правильності оформлення та відповідності ветеринарних документів на товари;
Організація роботи персоналу;
Своєчасне виконання плану виробництва;
Організація та контроль технологічних процесів протягом зміни;
Контроль за якістю продукції;
Робота з персоналом.
Санітарний контроль температурних і вологісних режимів переробки продукції, отриманої на підприємстві;
Аналіз причин та ризиків виробництва продукції, що не відповідає товарним, ветеринарно-санітарним вимогам, і проведення заходів щодо усунення виявлених недоліків;
Складання висновку за результатами санітарно-ветеринарної експертизи.
Досвід роботи в сфері комунальних послуг (контракти, рахунки-фактури, акти надання послуг, підбір колективу і т.д.).
Я повністю справляюся з керівництвом підприємства (робота з контрагентами, сировина, товари і т.д.)
Також РОЗВИВАЮСЯ В НАПРЯМКУ ПЕРЕРОБКИ! Промислове обладнання, оргтехніка і т.д.,
ПОВЕРНЕННЯ МАТ. ЦІННОСТЕЙ, оцінки, дефектних актів, організація до завершення проектів з отриманням економічної ефективності!
І це єдиний шлях!
Цілком адекватний, активний, відповідальний, без шкідливих звичок. Я легко сприймаю та відкриваю для себе нові сфери діяльності. Одружений і маю двох діток. Особистий автомобіль може бути частково задіяний, безаварійний досвід водія становить 25 років на автомобілях різних класів. Хобі: автомобілі і все, що з ними пов'язано, активний відпочинок.
Розглядаю працевлаштування в інших країнах.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: