Resume from June 3, 2024 PRO

Дмитрий

Java developer, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Java Developer

from 11.2022 to now (1 year 7 months)
Self-Employed, Київ (IT)

Мене звати Дмитро Коваль, я Java-розробник із понад роком досвіду. Раніше я працював 1С програмістом, що дало мені значний багаж знань у сфері розробки програмного забезпечення. Моя мета - постійно розвиватись як фахівець у галузі Java та розширювати свої компетенції в ІТ-сфері.

За останній рік я успішно реалізував декілька проєктів на Java. Серед них особливо виділяється проєкт "Auto-service API", що був реалізований за допомогою Spring Boot. У процесі розробки я використовував такі інструменти, як Hibernate, PostgreSQL і liquibase для ефективної роботи з базою даних. Для забезпечення зручного тестування використовував бібліотеку Testcontainers. Документація до API була детально розроблена за допомогою Swagger з метою спростити спілкування з іншими розробниками. Докладніше про цей проєкт та інші можна знайти на моєму GitHub https://github.com/dimonkoval
Моя наполегливість і мотивація завжди допомагали мені досягати поставлених цілей. Я готовий брати на себе виклики та відповідальність, працювати над нестандартними завданнями, і завершувати їх якісними рішеннями.
Готовий з ентузіазмом виходити за межі зони комфорту та вивчати нові технології для досягнення найкращих результатів. Я завжди відкритий для нових завдань та готовий долучитися до різноманітних проєктів, навіть якщо вони вимагають набуття нових знань.
Буду радий мати можливість продемонструвати свої навички через виконання тестового завдання та поділитися докладніше про свій досвід та підхід. Дякую за увагу та можливість розділити з вами свою мету та амбіції.

Програміст 1C

from 11.2017 to now (6 years 7 months)
ТОВ "Регіональна газова компанія", Київ (Енергетика)

- Розробка, налагодження та оптимізація програмних рішень на платформі 1С, включаючи конфігурації, звіти, документи, форми, засоби обробки даних тощо.

Education

Національний Технічний Університет України "КПІ", Київський бізнес інститут

Економіка підприємства, Київ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Additional education and certificates

Mate Academy

2024, 10 місяців

Knowledge and skills

Knowledge of OOP principles Java Core Spring Framework Hibernate SQL MySQL PostgreSQL Знання технологій JDBC Git Apache Maven Gradle JUnit Mockito Multithreaded programming RegExp Stream API

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: