Resume from March 8, 2024

Сергей

Юрист, адвокат, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Мета:Посада адвоката, керівника юридичної служби підприємства, юрисконсульта.
Розгляну варіанти постійної роботи, за сумісництвом тощо.
Очікуваний рівень оплати: не менше ніж $20 за годину.

Кваліфікація:Знання цивільного, господарського, договірного, корпоративного, трудового, фінансового, адміністративного, конституційного, кримінального права, цивільного, господарського, адміністративного, кримінального процесу, виконавчого провадження. Юридичний супровід господарської діяльності підприємств та організацій, правова експертиза та розробка внутрішніх документів підприємства, складання та супровід всіх типів договорів та інших документів юридичного характеру, аналіз операцій з точки зору їх відповідності законодавству, розробка індивідуальних правових схем для оптимального вирішення економічних і юридичних задач підприємства, кадрова робота, реєстрація підприємств та організацій, робота зі статутними документами, реєстрація емісії цінних паперів, супроводження угод з цінними паперами, реєстрація нерухомості. Маю двадцятирічний практичний досвід успішного представництва інтересів юридичних осіб та громадян в господарських, адміністративних та судах загальної юрисдикції різних рівнів. Позитивний досвід адміністративного та судового оскарження рішень податкових органів. Можу підготувати будь-які процесуальні документи, в тому числі претензії, відповіді на претензії, позови, відзиви на позови, клопотання, заяви, скарги тощо. Представляю і захищаю інтереси підприємств в органах державної влади і управління, контролюючих та правоохоронних органах.

Досвід роботи:
з лютого 2004р. по сьогоднішній день
ПРАТ «Завод радіоапаратури» – завідувач юридичного відділу (керівник юридичної служби).
з квітня 2006 по сьогоднішній день
Фізична особа – підприємець (юридичні, консалтингові послуги).
березень2004-квітень2006Інститут проблем національної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України – радник директора з юридичних питань, член тендерного комітету (керівник юридичної служби).

грудень 2004 рокуЧлен територіальної виборчої комісії на виборах Президента України.

жовтень2000-січень 2004Консалтингова фірма ТОВ «Міжнародний інформаційно-аналітичний центр» – юрисконсульт відділу з обслуговування корпоративних клієнтів (юридичний супровід господарської діяльності підприємств та організацій, претензійно-позовна робота).

жовтень2000-лютий 2004Український інститут досліджень навколишнього середовища і ресурсів при Раді національної безпеки і оборони України - Радник директора з юридичних питань, завідувач юридичним відділом, юрисконсульт, тимчасове виконання обов'язків завідувача відділом кадрів.

Освіта:
серпень 1996-червень 2001Київський національний економічний університет
Юридичний факультет
Спеціальність: Правознавство
Кваліфікація: Магістр з правового регулювання економіки
Рік випуску: 2001.

Додаткова освіта та сертифікати:Свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю;
Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю: «Наладка та експлуатація систем програмного управління в автоматизованому виробництві»;
Посвідчення водія категорії «В»;
ПК - досвідчений користувач. Навички роботи з оргтехнікою, програмним забезпеченням, правовими інформаційними базами: «Ліга», «Юрист-плюс», «НАУ», «Експерт-юрист».

Similar candidates

Junior International lawyer, attorney
20000 UAH, Other countries, Remote

Юрист, адвокат
Kharkiv, Remote

Помічник юриста, адвоката
15000 UAH, Kyiv

Адвокат, юрист
15500 UAH, Vinnytsia, Remote

Юрист, адвокат
40000 UAH, Kyiv

Юрист, адвокат
15000 UAH, Kyiv, Boryspil , more 5 cities

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: