Resume from November 7, 2023 PRO

Галина

Перекладач, викладач французької, англійської мов, 21 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультант - перекладач з надання інформаційно-консультаційних послуг

from 10.2015 to 12.2016 (1 year 2 months)
DMP Development Group, Львів (Маркетинг, реклама, PR)

Основні обов'язки пов'язані з телемаркетингом та сервісною підтримкою клієнтів. Вдосконалення навиків спілкування з кастомерами через мережу інтернет та телефонію. Розширення лексикону дещо в галузі фінансів, інформатики, мобільної телефонії з застосуванням французької та англійської мов.

Перекладач - консультант

from 11.2011 to 03.2013 (1 year 4 months)
Call Tech International, Львів (Маркетинг, реклама, PR)

Обов'язки: проведення соціологічних опитувань в сфері медицини, будівництва та архітектури. Безпосереднє спілкування з іноземцями через інтернет - програми.
Досягнення: вміння слухати і чути клієнтів - абонентів. Набуття нових знань, нової лексичної бази у вище перелічених галузях

Education

Львівський національний університет імені Івана Франка

Французька філологія, Львів
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Навчання на факультеті іноземних мов Львівського національного університету за спеціальністю французька філологія. Великий акцент був зосереджений на вивченні лексичного і граматичного матеріалу, а також розмовної мови. Були гості - практиканти, носії французької мови. Заняття з французької літератури привили інтерес до її вивчення. Крім, французької мови, як другу іноземну , вивчала англійську. Цю мову теж люблю і самостійно вдосконалюю ще й до тепер.

Language proficiencies

  • French — advanced
  • English — advanced
  • Polish — beginner

Additional information

Добра, наполеглива, неконфліктна, відповідальна, бажання постійно вчитися і вдосконалюватися , як в професійному так і в духовному плані. Орієнтуюсь до кращих результатів. Віддана хорошій справі. Ціную якість в людях і роботі. Головне, на мою думку, - це прогресувати, незважаючи на те, який ти сьогодні, чи яким був учора, важливим є твоє бажання, стремління рухатись вперед і ОБОВ'ЯЗКОВО з хорошими намірами, щоби результати, плоди твоєї праці були корисними для людства!

Захоплююсь вивченням іноземних мов, читанням літератури, особливо психології, люблю аналізувати. Впізнавати нове, цікаве і корисне - це отримувати задоволення. Часто відновлююся на природі, люблю рух поєднаний з відпочинком.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: