Resume from April 11, 2024 PRO

Тетяна

Технолог виробництва соків, напоїв, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
67 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 10.2016 to 05.2019 (2 years 7 months)
Фермерське господарство "Коник", Ужгород (Садівництво; виробництво соків прямого віджиму)

Розробка НД (ТУ, ТІ, РЦ); розробка і впровадження форм виробничої звітності; створення на підприємстві виробничої лабораторії, організація її роботи; організація робіт на зміні, приготування купажів, технологічний і лабораторний супровід виробництва.

Головний технолог

from 07.2016 to 09.2016 (2 months)
Компанія "Сварог" (ТОВ "Любар-Інвест-2004"), Любар (виробництво органічного концентрованого яблучного соку)

За сезон переробки розробила технологічну документацію на виробництво концентрованого соку; організувала роботу виробничої лабораторії на підприємстві; розробила і впровадила форми виробничої та лабораторної звітності; комунікувала з Органік Стандарт по питаннях виробництва органічної продукції

Заступник директора з технології (головний технолог)

from 09.2009 to 07.2016 (6 years 10 months)
ТОВ Фрут Майстер Фудс (Нідан), м.Берегово, Закарпатська область (Виробництво соків, напоїв, вина, овочевих консервів)

Заступник директора з технології (гол. технолог), розробник нових видів продукції, режимів виробництва, норм розходу сировини та матеріалів, специфікацій на сировину та готову продукцію. Приймала участь в ребрендингах існуючих ТМ (ТМ «Берегівський консервний завод», ТМ «Jungle Way», ТМ «Да!», ТМ «Моя семья»), оптимізації продуктових лінійок. Розробила методику виконання процесу "Розробка нових видів продукції" при впровадженні системи НАССР.

Головний технолог

from 09.2004 to 09.2009 (5 years)
ТОВ "Нідан+", м. Берегово, Закарпатська обл. (Виробництво соків, нектарів, б/а напоїв, вина.)

Розробила і впровадила у виробництво лінійки продукції: соки та нектари ТМ «Берегівський консервний завод», нектари ТМ «Jungle Way», соки та нектари PL ТМ “ПРЕМІЯ», соки та нектари PL ТМ «Фуршет», сокові напої ТМ «Да!», соки та нектари ТМ «Я+Семья», соки та нектари "Моя семья". Керувала технологічним процесом на виробництві та питаннями технології, контролю якості, санітарії та гігієни. Курувала роботу виробничої лабораторії. Займалася розробкою норм розходу сировини і матеріалів, нормативної документації на продукцію та сировину, текстів маркування етикеток

Начальник відділу якості та технології

from 08.2003 to 08.2004 (1 year)
ТОВ "Галичина-Нова", с.Ременів Львівська обл. (Харчова промисловість)

Керівництво виробничою лабораторією, розробка і впровадження у виробництво нових видів продукції, контроль режимів технологічних процесів, підвищення кваліфікації лабораторних та виробничих кадрів, розробка НД, представництво підприємства у ДЦСМС, СЕС.

Технолог

from 09.2002 to 07.2003 (10 months)
ПП "Колосок", с.Давидів, Львівська область (виробництво макаронних виробів)

ведення технологічного процесу макаронних виробів, аналітика готової продукції та сировини

Начальник виробничої лабораторії, технолог

from 05.1994 to 08.2002 (8 years 3 months)
ТОВ "Галичина", с.Ременів Львівська область (Харчова промисловість)

Організувала на підприємстві виробничу лабораторію; розробила нормативну документацію на продукцію підприємства (ТУ, ТІ, рецептури); підготувала лабораторні кадри для підприємства; підвищувала кваліфікацію виробничого персоналу підприємства

Інженер хімік-аналітик, інженер-технолог

from 04.1984 to 08.1998 (14 years 4 months)
Обласне управління харчової промисловості, обласна контрольно-виробнича лабораторія, Львів (Керівництво підприємствами харчової промисловості Львівської області.)

Лабораторні аналізи всіх груп харчових продуктів; проведення курсів/семінарів для виробничого персоналу харчових підприємств, які входили в обл. управління харчової промисловості; розробка НД на нові види харчовоїпродукції для підприємств області; участь в роботі акредитаційних комісій Львівського ДЦСМС; участь в роботі обласної дегустаційної комісії; випробування харчової продукції за показниками безпеки

Education

Львівський політехнічний інститут

Хіміко-технологічний, інженер хімік-технолог, Львів
Higher, from 1974 to 1979 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Одеський інститут підвищення кваліфікації працівників харчової галузі; семінари: НТЦ Інсталсервіс", "Фортіус Груп";

щороку

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Активна життєва позиція. Великий досвід роботи в харчовій галузі. Здатність до постійного особистісного і професійного зростання. Відкрита, ініціативна, пунктуальна. В 2005 р. нагороджена Почесною грамотою Мінагрополітики України за професіоналізм і особистий вклад в розвиток харчової галузі України. Протягом останніх 11 років неодноразово виїздила у закордонні відрядження (Китай, Ізраїль, Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Угорщина), на підприємства, які виробляють чи продають фруктову сировину для виробництва соків та напоїв.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: