- PRO
Володимир
Шеф-кухар, 50 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 36 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2857290/
Work experience
Керівник виробництва
from 05.2023 to 10.2024
(1 year 5 months)
buterbrod, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація повноцінної та безперебійної роботи виробничого цеху! Управління персоналом, розробки та запуск нових страв. Робота з постачальниками, пошук нових локальних виробників.
Кухар
from 05.2022 to 05.2023
(1 year)
Bonitaburger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування бургерів, шаурми та салатів відповідно до технологічних карт! Формування замовлень, переобліки.
Су-шеф
from 06.2021 to 02.2022
(8 months)
Cheesecake family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, відповідно до технологічних карт. Формування замовлень, переобліки.
Шеф-кухар
from 05.2017 to 05.2021
(4 years)
What you Want, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи виробничого цеху! Контроль якості готової продукції. Розподіл роботи між кухарями. Прийом сировини та відправка готової продукції! Розробка нових страв, написання технологічних карт.
Зав. виробництвом
from 08.2016 to 04.2017
(8 months)
Salatnik, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
from 09.2014 to 05.2016
(1 year 8 months)
Кофейня " Галицький Штрудель ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 06.2013 to 08.2014
(1 year 2 months)
Рц "Хамелеон", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Контроль качества блюд, контроль качества продукции, заявки, переучеты, подбор персонала.
Education
КНУКіМКфМіБ
Менеджменту і бізнесу, Кропивницкий (Кировоград)
Higher, from 2008 to 2013 (5 years)
КККЕіП імені М. П. Сая
Організація громадського харчування, Кропивницький
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)
Knowledge and skills
- Робота з технологічними картами
- 1С:Торгівля і склад
- Стресостійкість
- Складський облік продовольчих товарів
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Poster
Additional information
Маю досвід відкриття закладів з «0», складання меню, сезонне меню пропрацювання страв, написання технологічних карт, навчання персоналу.
Визначення необхідного обладнання, інвентарю для повноцінної роботи кухні та кухарів.
More resumes of this candidate
- PRO
40 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time
- Шеф-повар, buterbrod, 1 year 5 months
- Кухар, Cheesecake femily, 8 months
- PRO
50 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time
- Керуючий шеф кухар, Buterbrod, 5 months
- Шеф-повар, Пропорція, 8 months
Similar candidates
-
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv, Cherkasy -
Шеф-кухар, сушeф
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv