Resume from February 2, 2020

Галина

Художник-дизайнер

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Львівська Академія Мистецтв

Декоративно-прикладне мистецтво, Львів
Higher, from 2004 to 2013 (8 years 9 months)

ОСВІТА

З 2004-2010 р. Львівський коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. Ів. Труша. Факультет: декоративно прикладне мистецтво. Спеціалізація: Художній текстиль. Диплом з подякою.
З 2011-2013 р. Львівська Національна академія мистецтв. Факультет: Декоративно прикладне мистецтво. Спеціалізація: Художній текстиль. Диплом з подякою.

АСПІРАНТУРА

До цього часу навчаюсь в заочній аспірантурі в м. Києві.
Брала участь у групові виставці в місті Чернігові в музеї «Арт Пласт» 2012 р
Групова виставка в музеї «Коралі» м. Львів.
Також брала участь у Всеукраїнські науково-теоретичні конференції.
«Філософія в умовах сучасних соціокультурних викликів». Тема статті «Співвідношення естетики і мистецтва в добу постмодернізму» 2012 р. м. Черкаси.
Також брала участь в наукових конференціях в місті Коктебель. Волошинські читання. Тема статті Біблійний символізм у творчості Олекси Новаківського. 2012 р.
Кримський інститут бізнесу. Самарський інститут бізнесу та управління центр розвитку освіти, науки та інновацій. Сімферополь-Феодосія 2012 р.
Тема статті співвідношення естетики і мистецтва.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — average

Additional information

ТЕХНІКА
У своїх композиціях я використовую графіку, лаконічну площинність, вишукану гаму кольорів і фактуру. В побудові композиції я намагаюсь ввести геометричні-орнаментальні мотиви, які я доповнюю різноманітними кольорами. Складні геометричні орнаменти я поєдную з абстрактним зображеннями. Абстрактно-декоративні композиції з їх активним ритмом і динамікою ліній, колірних плям утворюють цікаві композиції.
Щоб якомога яскравіше виявити внутрішній зміст твору, його спрямованість, я урізноманітнюю фактурами, збагачуючи поверхню пластикою, грою тіньових і колірних ефектів. Різка динаміка й контрастне протистояння великих кольорових площин абстрактного характеру співіснують із розробками колірної тональності фігуративнивних зображень. Також я поєдную різноманітні матеріали які збагачують композицію цікавими ефектами.
Також я займаюсь живописом, розписом тканин, гарячим холодним батіком і коп'ютерною графикою. Через коп'ютерну графику я розробляю орнаменти для тканин і різномані декоративні елементи для інтер'єру. А також для декорації інтер'єру використовую сучасні матеріали наприклад: сезаль, фетр, кольоровий папір, різноманітну мозаїку і декупаж. Експериментую з різними техніками ткацтва. В гобеленах я використовую такі техніки як полотняне переплетення техніку "суммах" також "репсове" переплетення.

ДОСВІД РОБОТИ

Виконувала приватні замовлення, виконувала пейзаж, натюрморти портрети. Також ткала міні гобелени, гобелени. Проходила педагогогічну практику в львівській художній школі Ім. О. Новаківського.Навчаючись на 5-му курсі коледжу оформляла інтер’єри, виконувала настінний розпис піцерії Челентано. Розписувала вітрини в торговому центрі «Володимир» на ТВК «Південний». Також розписувала на замовлення вази, різноманітні сувеніри. Навчаючись на 5-му курсі академії я займалась науковою діяльністю, досліджувала мистецтво. Їздила на наукові конференції.
Є значний досвід роботи в Photoshop. Готова навчатися. Налаштована на кар'єрний зріст. Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, пунктуальна, активно приймаю участь у розробленні різноманітних професійних ідей. Творча готова експериментувати з різноманітними ідеями, матеріалами.

Мої роботи: http://sixstyle.livejournal.com/

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: