Resume from March 29, 2024 PRO

Микола

Інженер-конструктор, проєктувальник інженерних систем, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фрилансер

from 03.2022 to now (2 years 2 months)
Інжиніринг, Харків (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Проектування внутрішніх та зовнішніх мереж вдопостачання та каналізації. Проектування очисних споруд. Конструювання не стандартного обладнання. Сервісне облуговування побутових очисних споруд.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Головний інженер

from 09.2018 to 03.2022 (3 years 6 months)
LYKK Sp. Z.O.O., Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Водопостачання та водовідведення будівель та споруд. Обстеження виробничих підприємств. Складання звіту за результатами обстеження. Складання техніко-комерційної пропозиції виходячи з обстеження. Розробка проектної та конструкторської документації для мереж та споруд систем водовідведення. Очищення стічних вод. Розрахунок витрат з виробництва осистних споруд. 3D моделювання очисних споруд. Сервісне обслуговування обладнання власного виробництва.

Інженер-конструктор

from 03.2017 to 09.2018 (1 year 6 months)
ТОВ "ИПРИС-ПРОФИЛЬ", Харків (Металургійна промисловість, металообробка)

Розробка проектної та конструкторської документацій будівель та споруд. Компанування обладнання виробничих майданчиків, виробничих ділянок, виробничих цехів. Проектування металевих споруд виробництва. Планування виробничих, побутових приміщень, розрахунок будівельних матеріалів. Супровід та контроль виконання робіт згідно проекту. Контроль роботи з реконструкції та модернізації будівель та споруд.

Провідний інженер группи ВК

from 09.2015 to 03.2017 (1 year 6 months)
ООО ПИ "ХАРЬКОВГРАЖДАНПРОЕКТ", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування зовнішніх і внутрішніх мереж водопостачання (госп.побут., виробничі), каналізації (госп.побут., виробнича, дощова.). Проектування КНС, підвищувальних та пожежних насосних станцій. Компонування та обв'язування обладнання в середовищі 3D проектування. Проектування та модернізація станцій сепарації гнійових стічних вод. Стадії проектування П та РД. Ведення переговорів із замовниками.

Інженер-конструктор; інженер-проектувальник

from 04.2012 to 07.2015 (3 years 3 months)
ООО "Лоска", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. Проектування локальних виробничих очисних споруд. Проектування систем вентиляції та аспірації. Комплексне проектування нестандартного обладнання, проектування апаратів аспірації, встановлення (розміщення) та обв'язування на місці експлуатації в умовах діючого виробництва. Оформлення конструкторської, проектної, робочої документації з ЄСКД. Контроль виконання виробів на виробництві.

Education

Харківський державний університет будівництва та архітектури

Санітарно-технічний, водопостачання та водовідведення, Харків
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Захист дипломної роботи на «відмінно» на тему: «Система охолодження машин безперервного лиття заготовок».

Additional education and certificates

Украинский державний університет залізничного транспорту

2023-24, 1,4 роки

Knowledge and skills

MS Office AutoCAD Internet Explorer Користувач ПК SolidWorks Користувач Internet Водійські права кат. B Autodesk Inventor Autodesk MagiCAD SCAD ПК Ліра САПР Цілеспрямованість Комунікабельність Слюсарні роботи Читання креслень Акуратність Читання схем водопостачання Сантехнічні роботи Продуктивність Autodesk AutoCAD Plant 3D Autodesk Revit Autodesk Plant3D

Additional information

Розробка проектів: очисних споруд, зовнішні мережі водопостачання та каналізації, проектування виробничих об'єктів, адміністративно-побутових будівель, житлових будівель, повна розробка проектної документації.

Впевнений користувач ПК. Володіння програмами: Microsoft Office ..., Internet Explorer, Adobe Photoshop, AutoCAD (SPDC), MagiCAD, Autodesk Inventor Professional, SolidWorks та ін.

Водій кат.В,С - використовую в даний час, 18 років досвіду.

Пунктуальний, відповідальний, організований, здатний багато і швидко працювати, швидко навчаюсь ньюансам, працьовитий, доводжу справу до кінця, виду активний спосіб життя.

Цілі: удосконалити та підвищувати професійні навички, навчатися новим технологіям та програмам, бути кращим у своїй справі.

Співавтор наукових статей:

-"Розробка методики запобігання карбонатним відкладенням у внутрішніх контурах охолодження МНЛЗ Єнакіївського металургійного заводу" (УДК 628.179.2:621.746.27 "Екологія та промисловість" №2 від 2012)

-"Глибоке очищення стічних вод машин безперервного лиття заготовок (МНЛЗ)" (УДК 628.179.2:621.745 "Екологія та промисловість" №3 від 2012)

А також, вищезгадані статті публікувалися в "ЗБІРНИК НАУКОВИХ ТРУДІВ" I Міжгалузева науково-практична конференція молодих вчених і фахівців у галузі проектування підприємств гірничо-металургійного комплексу, енерго- та ресурсозбереження, захисту навколишнього природного середовища - І РЕСУРСЗБЕРЕЖЕННЯ, ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА"

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: