Resume from January 24, 2024 PRO

Олена

Секретар, офіс-менеджер, помічник керівника, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар

from 07.2021 to now (2 years 9 months)
ТОВ "АКТІО", Київ (Юриспруденція)

Підготовка супроводжовальної документації для адвокатів, реєстрація договорів та ДУ, підготовка договорів та ДУ, відправка та оримання кореспонденції. Зустріч відвідувачев, контрольза наявність необхідних витратних матеріалів в офісі. Інше.

Секретар

from 02.2018 to 06.2020 (2 years 4 months)
ТОВ "Юкрейніан Фешен Стайл", Київ (Роздрібна торгівля)

Підготовка та контроль документообороту при відкритті і переоформленні магазинів, відправка-отримання поштової кореспонденції, робота з оргтехнікою, забезпечення офісу канцтоварами і супутніми товарами, замовлення для магазинів мареріалів, необхідних для їх роботи. Поміч у роботі бухгалтера та менеджера з персоналу, підготовка наказів та розпоряджень по підприємству.

Секретарь

from 05.2017 to 02.2018 (9 months)
ООО "Торговая группа Арбер", Киев (Роздрібна торгівля)

Забезпечення офіса орг.технікой, канцтоварами, замовлення води, зустріч гостей, обробка вхідної та вихідної документації, комунікация з кур'єрськими та поштовими службами, поміч в роботі менеджера з персоналу та головного бухгалтера. Робота с оргтехнікою та контроль за її станом. Придбання квитків і замовлення/бронювання готелів для співробітників. І таке інше.

Секретарь-референт

from 02.2012 to 07.2015 (3 years 5 months)
ООО "Альянс Ойл Украина", Киев (Оптовая торговля, дистрибуция, импорт, экспорт)

Прием и распределение звонков и эл.почты, встреча посетителей и их размещение в офисе, помощь в их работе. Контроль за расходными материалами, которые нужны в офисе (Президентский этаж). Выполнение поручений руководства. Заказ авиа-и ж/д билетов. Взаимодействие с сопутствующими службами. Взаимодействие руководителя с департаментами и руководителями департаментов. И т.д.

Административный секретарь (секретарь Президента компании)

from 10.2008 to 02.2012 (3 years 4 months)
ООО "Нефтяная Компания "Альянс Украина", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль за чётким функционированием приёмной Президента компании - посетители, входящая и исходящая корреспонденция, приём сотрудников. Сбор и распределение информации между руководителем и департаментами. Встреча и размещение в офисе гостей (головное предприятие в Москве). И т.д.

Офис-менеджер

from 11.2004 to 09.2008 (3 years 10 months)
ООО Теско-Сервис, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа с мини-АТС, оргтехникой, заказ канцтоваров, чая, кофе в офис, хозтоваров для офиса и уборщицы. Встреча гостей. Выполнение поручений руководства.

Education

Державна Академія легкої промисловості України.

Технологія и конструювання виробів із шкіри., Київ
Higher, from 1993 to 1997 (4 years)

Диплом з відзнакою. Спец-курс. Міністерство освіти затвердило групу студентів, які мают диплом з відзнакою післе техникуму легкої промисловості по спеціальності. Технична освіта.

Additional education and certificates

МАУП - курси підвищення кваліфікації "Менеджер по персоналу"

2016, 1,5 месяці

Knowledge and skills

Бухгалтерский учет

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Люблю працювати. У дружному колективі, для якого робота -це не місте, де можна "пересидіти" від ранку до вечора. Оптимістичний настрій по життю допомагає мені створити теплу атмосіферу у колективі, щоб колеги із задоволенням приходили вранці на роботу, і з таким же задоволенням йшли додому, знаючи, що завтра вранці їх зустрінуть з посмішкою і гарним настроєм.

Люблю работать. В дружном сплоченном коллективе, для которых работа- это не место "пересидки". Оптимистическое настроение по жизни помогает мне создавать тёплую атмосферу в коллективе, чтобы сотрудники с удовольствием приходили на работу, и с таким же удовольствием уходили, зная, что завтра их встретят с улыбкой и хорошим настроением. Не обладая яркой модельной внешностью, мои и бывшие и нынешние работодатели и сотрудники говорили, что я - ЛИЦО КОМПАНИИ, в которую приятно прийти. Но это надо увидеть и понять. Спасибо.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: