- PRO
Олександр
Шеф-кухар
- Considering positions:
- Шеф-кухар, Бренд-шеф
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 33 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3045055/
Work experience
Бренд-шеф
from 02.2024 to 02.2025
(1 year)
Багато лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- оновлення меню;
- розробка навчань для підвищення кваліфікації кухарів;
- складання собівартості, розрахунок кбжу;
- впровадження LEAN-Кайдзен;
- розбір та аналітика переобліків;
- оптимізація та уніфікація меню з ціллю підвищення продуктивності виробництва.
Шеф-повар
from 10.2023 to 01.2024
(3 months)
Пивна ресторація Dzhan Beer, Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота
- оновлення меню
- ведення єдиних стандартів
- підвищення кваліфікації персоналу
- робота з іспанським та аргентинським грилями
Бренд-шеф
from 04.2023 to 10.2023
(6 months)
ЇшFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- перезапуск усього меню на старій локації
- запуск нового об’єкту
- впровадження єдиних стандартів
Шеф-кухар/бренд-шеф
from 05.2021 to 03.2023
(1 year 10 months)
Avalon project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар - ресторани Art Normal, Ghost.
Бренд-шеф- Дніпровська Рів’єра.
- оновлення меню
- запуск банкетного меню
- упраління великими банкетами
Шеф-повар
from 05.2020 to 05.2021
(1 year)
Bulldozer group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Fish Fetish
- запуск ресторану з нуля
- налаштування усіх процесів кухні
- розробка технологічних карт
Шеф-повар
from 06.2018 to 06.2020
(2 years)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Bessarabia
Шеф-повар
from 07.2017 to 07.2018
(1 year)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Руккола
Шеф-повар
from 05.2015 to 09.2017
(2 years 4 months)
FM Group «Tarantino family», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Tarantino русановка
Шеф-повар
from 10.2014 to 05.2015
(7 months)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантно, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 05.2014 to 09.2014
(4 months)
City Beach Club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
from 12.2013 to 05.2014
(5 months)
Ресторан "Бриз", Светловодск (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар горячего цеха
from 09.2013 to 12.2013
(3 months)
Ресторан "Феллини", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
from 05.2013 to 05.2014
(1 year)
Ресторан "Паприка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар горячего цеха
from 07.2012 to 09.2013
(1 year 2 months)
ресторан "капо ди монте", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Светловодский политехнический колледж Кировоградского национального технического университета
Повар, Светловодск
Specialized secondary, from 2012 to 2013 (6 months)
Knowledge and skills
- Високе знання кухонь світу
- Робота з постачальниками
- Розробка технологічних карт
- Розробка меню
- Запуск ресторанів
- Управління персоналом
- Розбір та аналітика переобліків
- Уніфікація та оптимізація меню
- налаштування ефективності процесів
- Впровадження LEAN
- Здатність до навчання
Additional information
Високе знання європейської кухні, є досвід проведення майстре-класів з провідними шеф-кухарями Європи.
Знаюсь на усіх процесах кухні, швидко налагоджую роботу кухні.
Маю досвід розробки повноцінного меню з нуля для нових закладів.
Работа с постачальниками.
Розробка тех.карт.
Підбір персоналу та його навчання.
Іншою детальною інформацією буду радий поділитись на співбесіді.
Similar candidates
-
Шеф-кухар
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region) , more 7 cities -
Бренд-шеф (консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities -
Су-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар
65000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар
40000 UAH, Kyiv