• PRO

Олександр

Шеф-кухар

Considering positions:
Шеф-кухар, Бренд-шеф
Employment type:
full-time
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф

from 02.2024 to 02.2025 (1 year)
Багато лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- оновлення меню;
- розробка навчань для підвищення кваліфікації кухарів;
- складання собівартості, розрахунок кбжу;
- впровадження LEAN-Кайдзен;
- розбір та аналітика переобліків;
- оптимізація та уніфікація меню з ціллю підвищення продуктивності виробництва.

Шеф-повар

from 10.2023 to 01.2024 (3 months)
Пивна ресторація Dzhan Beer, Кременчук (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота
- оновлення меню
- ведення єдиних стандартів
- підвищення кваліфікації персоналу
- робота з іспанським та аргентинським грилями

Бренд-шеф

from 04.2023 to 10.2023 (6 months)
ЇшFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- перезапуск усього меню на старій локації
- запуск нового об’єкту
- впровадження єдиних стандартів

Шеф-кухар/бренд-шеф

from 05.2021 to 03.2023 (1 year 10 months)
Avalon project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар - ресторани Art Normal, Ghost.
Бренд-шеф- Дніпровська Рів’єра.
- оновлення меню
- запуск банкетного меню
- упраління великими банкетами

Шеф-повар

from 05.2020 to 05.2021 (1 year)
Bulldozer group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Fish Fetish

- запуск ресторану з нуля
- налаштування усіх процесів кухні
- розробка технологічних карт

Шеф-повар

from 06.2018 to 06.2020 (2 years)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Bessarabia

Шеф-повар

from 07.2017 to 07.2018 (1 year)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Руккола

Шеф-повар

from 05.2015 to 09.2017 (2 years 4 months)
FM Group «Tarantino family», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Tarantino русановка

Шеф-повар

from 10.2014 to 05.2015 (7 months)
FM Group «Tarantino family» Ресторан Тарантно, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 05.2014 to 09.2014 (4 months)
City Beach Club, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

from 12.2013 to 05.2014 (5 months)
Ресторан "Бриз", Светловодск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

from 09.2013 to 12.2013 (3 months)
Ресторан "Феллини", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

from 05.2013 to 05.2014 (1 year)
Ресторан "Паприка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар горячего цеха

from 07.2012 to 09.2013 (1 year 2 months)
ресторан "капо ди монте", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Светловодский политехнический колледж Кировоградского национального технического университета

Повар, Светловодск
Specialized secondary, from 2012 to 2013 (6 months)

Knowledge and skills

  • Високе знання кухонь світу
  • Робота з постачальниками
  • Розробка технологічних карт
  • Розробка меню
  • Запуск ресторанів
  • Управління персоналом
  • Розбір та аналітика переобліків
  • Уніфікація та оптимізація меню
  • налаштування ефективності процесів
  • Впровадження LEAN
  • Здатність до навчання

Additional information

Високе знання європейської кухні, є досвід проведення майстре-класів з провідними шеф-кухарями Європи.
Знаюсь на усіх процесах кухні, швидко налагоджую роботу кухні.
Маю досвід розробки повноцінного меню з нуля для нових закладів.
Работа с постачальниками.
Розробка тех.карт.
Підбір персоналу та його навчання.

Іншою детальною інформацією буду радий поділитись на співбесіді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: