• PRO

Марія

Директор ресторану

Considering positions:
Директор ресторану, Керуючий рестораном
Employment type:
full-time, part-time
Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 03.2025 to now (5 months)
Enjoy Group Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

from 07.2024 to 12.2024 (5 months)
Sorso, Wine&Gastro bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

from 11.2022 to 04.2024 (1 year 5 months)
Marinara caffe di famiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

from 04.2021 to 10.2022 (1 year 6 months)
Tarantino family, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

р-н Буффаліно
р-н La Fontana

- Забезпечення якісної роботи закладу.
- Стандартизація операційної діяльності. Планування та контроль фінансових справ,оптимізація Food Cost,ФОТ,собівартості виробництва та адміністративних витрат. Формування бюджету P&L,звітність о фінансово-економічних показниках.
- Проведення інвентаризації ОС,МПЗ,МЦ та аудит ресторану. Контроль за дотриманням технології виробництва.
- Аналітична робота ресторану.
- Ціноутворення та управління продажами.
- Контроль документообігу.
- Взаємодія з контролюючими органами,зовнішніми постачальниками та підрядниками (моніторинг,підбір,уклдадання вигідних договорів)
- Вміння оцінити ефективність роботи ресторану, внесення та реалізація пропозицій за її підвищенням. Розробка та організація маркетингових планів, заходів, спрямованих на розвиток торгівельної точки.
- Контроль та підтримка технічного стану ТТ.
- Підбір,адаптація та навчання персоналу,його оцінка та розвиток у команді.Організація та контроль усіх підрозділів ресторану своїх посадових обов'язків,встановлення задач відповідальним за процеси.
- Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-процесів.

Заступник директора

from 10.2020 to 05.2021 (7 months)
Gastronom food and wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття проекту з нуля.У подальшому перехід на більш високу посадову позицію.

Менеджер

from 04.2020 to 11.2020 (7 months)
Fasta.City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

from 10.2019 to 04.2020 (6 months)
Bla Bla Bar Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

from 02.2018 to 11.2019 (1 year 9 months)
Podil East India Company, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

from 06.2017 to 02.2018 (8 months)
Душа cocktail - espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

from 12.2016 to 06.2017 (6 months)
1900 gastrobar&coworking, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

from 06.2016 to 12.2016 (6 months)
City-Zen cafe-bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

from 10.2015 to 12.2016 (1 year 2 months)
віски-клуб "Імперіал", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

ДонНУ

Історичний, Вінниця
Higher, from 2011 to 2017 (6 years)

Additional education and certificates

https://bureaubusinessideas.com/kiev-kok (Тренінги «Як відкрити власний ресторан з нуля")

2017

https://www.amusatov.com/seminars (Тренінги по управлінню рестораном,керівництву персоналом та аудит)

2019

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • MS PowerPoint
  • MS Outlook
  • Windows
  • 1С:Підприємство
  • R-Keeper
  • iiko
  • Poster
  • Profit
  • SmartTouch

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • German — beginner
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: