Resume from May 22, 2024 PRO

Артем

Керівник

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник проекту, а після - керівник готелю

from 03.2022 to 08.2022 (5 months)
КУБ-ХОТЕЛС, Болгарія, Варна (Готельно-ресторанний бізнес)

Перебуваючи деякий час за кордоном, працюючи віддалено директором магазинів в Одесі, отримав запрошення на запуск готелю та ресторану у Болгарії, а також, на подальше управління та ведення цього проекту.
В обов'язки входило: розроблення концепції, підбор персоналу, партнерів, постачальників, налагодження роботи закладу згідно норм законодавства Європейської країни.
Досягнення: готель і ресторан при ньому були запущені,налагоджені всі виробничі процеси, персонал підібран та навчен та вмотивований на досягнення поставлених цілей.
Отже, у короткий термін у незнайомий країні був виконаний проект по запуску та повноцінному функціонуванні готельно-ресторанного комплексу.

Директор мережі магазинів

from 03.2021 to now (3 years 3 months)
Магазин продуктів, Одесса (Роздрібна торгівля)

Обов'язки: пошук локацій, запуск магазинів з нуля, розробка концепції та визначення стандартів роботи персоналу, управління магазинами, персоналом, перемовини різного характеру з постачальниками, ведення документації магазину.
У підсумку, станом на сьогодні, з нуля відкрито і працюють декілька магазинів у відповідності до розробленої концепції, персонал підібран, навчен і працює, продажі на рівні спрогнозуваних.

Слідчий слідчого, відділу, оперуповноважений.

from 03.2017 to 08.2017 (5 months)
Національна поліція, Одеса (Охрана, безопасность, оборона)

Робота з документами, слідчо-оперативна діяльність, розшукова діяльність.

Менеджер( начальник дільниці)

from 05.2012 to 07.2017 (5 years 2 months)
McDonalds, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: управління персоналом (50-70 осіб на зміні), вміння працювати з персоналом та відвідувачами. Розгляд скарг та їх вирішення.
Вміння діяти в екстрених ситуаціях.
Робота з касовими апаратами, знання касової політики, уміння вести журнали РРО, касових книг, робота з інкасацією тощо.
Знання технологій виробництва, безпеки та якості їжі.
Робота на результат, прагнення до виконання цілей та завдань, комунікабельність, дисциплінованість, грамотне мовлення, вміння навчати, старанність, відповідальність, акуратність, пунктуальність, уважність, створення позитивної робочої обстановки.
Проведення повної інвентаризації обладнання та продуктів у ресторані, щоденна, щотижнева, щомісячна.
Досягнення: за три роки став менеджером, отримав навички підбору та управління персоналом, загалом, у підпорядкуванні мав більше 150 робітників, навчився різним прийомам роботи з персоналом, їх мотивації, оптимізації виробництва та виведення ресторану на максимальну прибутковість.

Education

Національний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство, судово-адміністративний факультет, Украина, Одесса
Higher, from 2010 to 2015 (4 years 8 months)

Additional education and certificates

Класс по развитию на позицию менеджера ресторана "basic swing manager"(Украина, Киев)

2015 (15днів)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet

Language proficiencies

English — average

Additional information

Молодий, амбіційний, досвідчений керівник без поганих звичок.

Допоможу роботодавцю в управлінні, формуванні та мотивації команди.
Виведу поставлений проект на потрібні показники прибутковості.
Організую концепцію нового проекту.
Розроблю стандарти праці працівників.
Водійське посвідчення категорії В.
Англійська на розмовному рівні.

Від роботодавця чекаю достойних умов праці, своєчасну та достойну зарплатню, залученість до співпраці, своєчасної комунікації, взаємоповагу, взаєморозуміння та кооперацію.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates