Resume from September 23, 2020

Катерина

Адміністратор ресторану

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Пользователь ПК

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Мета:Збільшувати рівень своїх знань, працювати на результат, отримувати гідну заробітну плату
Освіта :

2014 р. – 2016 Національний університет харчових технологій – м. Київ.
бакалавр
Спеціальність інженер – технолог

2010 – 2014 рр.
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій – м. Київ.
молодший спеціаліст
Спеціальність технік – технолог

Досвід роботи:
Жовтень 2019- вересень 2020
" Fashion cake" Київ, Україна
Зав. Виробництва

Виробництво продукції та контроль якості на всіх процесах.
Робота з Технологічними картами
Інвентаризація
Навчання співробітників
Організація робочого процесу


березень 2017 - липень 2018
"Princess cruises" USA
DCDP pastry
приготування десертів, оформлення подачі, робота з замовленням продукції, інвентаризація.
робота відповідно до стандартів USPH.

квітень – жовтень 2015
Ресторан «Family Meal» Ashburn, VA, USA
Кондитер
Функціональні обов’язки:
Приготування заготовок, кремів і хлібобулочних виробів, оформлення десертів, при необхідності допомога на кухні, інвентаризація

Травень – Серпень 2014

Хлібокомбінат №12, кондитерський цех м. Київ
кондитер ІVрозряду
Функціональні обов’язки:
Виготовлення тортів, тістечок та хліба, Оздоблення продукції, Контроль якості продукції.

Квітень 2014 р. – Квітень 2015р.

ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД» м. Київ
Касир
Функціональні обов’язки:
Ведення касирської документації, Збір сумок на інкасацію, Складання депозитів, Перерахунок касирів

Січень 2013 р. – квітень 2014 р.

ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД» м. Київ
Член бригади ресторану
Функціональні обов’язки:
Обслуговування відвідувачів, Контроль якості продукції, Робота з касовим реєстратором, Розрахунок замовлень

Додаткові відомості:
Впевнений користувач ПК; володіння англійською мовою на рівні експерта (IELTS - 6.5);
комунікабельна, легко вчусь, відповідальна, організована, завжди виконую роботу в строк, стійка до стресів.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: