Resume from May 23, 2023 PRO

Анна

Помічник керівника, бухгалтера, адміністратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Hostomel
Ready to work:
Irpin

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спецiалiст вiддiлу призначення пенсiй та перерахункiв спецпенсiй; Заступник начальника вiддiлу виконання бюджету та контролю за використанням коштiв - головного бухгалтера; Головний спеціаліст відділу аудиту відповідності та фінансового аудиту

from 08.2008 to now (15 years 9 months)
Управлiння Пенсiйного фонду України в Деснянському районi м. Києва; Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Київ (Транспорт, логістика)

Спілкування з різними соціальними верствами населення, оформлення документів для призначення та перерахунків пенсій, нараховування пенсій; ведення бюджетної бухгалтерії (оформлення меморіальних ордерів № 2 "Накопичувальна відомість руху грошових коштів загального фонду", № 4 "Накопичувальна відомість за розрахунками з іншими дебіторами", № 6 "Накопичувальна відомість за розрахунками з іншими кредиторами", № 8 "Накопичувальна відомість за розрахунками з підзвітними особами".); проектування та складання бюджету для управління в сфері пенсійного забезпечення; перевірка документів в правельності ведення бюджетної бухгалтерії; застосування економічної класифікації видатків бюджету.

Education

Національний Аграрний Університет України перейменовано в Національний університет біоресурсів і природокористування України

Економічний, бакалавр, магістр "Облік і аудит", Київ
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office АСОПД/КОМТЕХ

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: