Resume from September 21, 2017 PRO

Павло

Менеджер по продажам, 26 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами.

from 02.2017 to now (7 years 3 months)
АМ Интегратор Груп, Киев (Системний інтегратор, хмарний провайдер Майкрософт (CSP))

Напрямок діяльності: організація всього циклу продажів, пошук нових клієнтів, переговори, презентації, налагодження відносин з відповідальними фахівцями замовників, отримати механізми реалізації проектів та їх закріплення, супровід клієнтів, консалтинг, контроль BackOffice-процесів, підписання та супровід договорів, звітність, розвиток напрямку продажу. Успішне проведення тендерних процедур для клієнтів державного сектору.

Фокус на напрямках: інформаційна безпека, Microsoft Azure та Office 365.
.
Досягнення: виконання поставлених цілей, успішні продажі хмарних рішень Azure та Office 365, вивчення лінійки продуктів Microsoft, здобуття знань з ліцензування продуктів Microsoft

Менеджер з продажу

from 09.2016 to 02.2017 (5 months)
ТОВ «ДПА Київ», Киев (IT - консалтинг / LSP Partner Microsoft)

Напрямок діяльності: генерація і успішне ведення продажів по спеціальним програмам корпоративного ліцензування Microsoft EA\EAS, MPSA, OLP, OV, генерація і успішне ведення продажів по напрямках Software, Hardware, Services, Cloud. Активна сумісна робота з компанію Microsoft для розвитку нових клієнтів.

Досягнення: з нуля розвиток нового напрямку продажу, проекти в сегменті SMS&P (Small and Midmarket Solutions and Partners Group)

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами Департаменту по роботі з державними органами.

from 03.2013 to 10.2014 (1 year 7 months)
АТ «ЕНВІЖН – УКРАЇНА», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: продаж рішень у сфері інформаційних технологій в тому числі комплексних проектів, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами державного сектору.

Досягнення: успішні продажі та виконання поставленого плану, отримання знання галузевої специфіки та стратегії продажів ІТ-рішень для державного сектору.

Провідний консультант по корпоративним клієнтам. Відділ по роботі з державними установами

from 10.2006 to 02.2013 (6 years 4 months)
ПрАТ «Інком», Киев (Системний інтегратор в галузі інформаційних технологій)

Напрямок діяльності: пошук та залучення нових клієнтів, ведення комерційних переговорів з клієнтами, виробниками, дистриб'юторами, проведення тендерних процедур відповідно до закону України про державні закупівлі, розвиток і підтримка партнерських відносин з клієнтами.

Досягнення: успішні продажі та виконання посталенного плану, ініціація та участь в налагодженні міжструктурних взаємодій в середині компанії

Education

Національний Технічний Університет України “Київський Політехнічний Інститут”

Інженерно­ - хімічний факультет, спеціальність: “Технологія обробки деревина та рослинної сировини”. Здобув звання магістра., Киев
Higher, from 2000 to 2006 (5 years 9 months)

Language proficiencies

Hebrew — beginner

Additional information

Чесний та відкритий в взаємовідносинах. Завжди готовий до прийняття рішень і дій. Готовийнести за них відповідальність. Цілеспрямований, наполегливий. Стресостійкий. Длясаморозвитку та власної мотивації постійно навчаюся та потребую нових знань.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: