Resume from January 13, 2019 PRO

Татьяна

Тренер, инструктор хатха-йога

Employment:
Part-time.
Age:
35 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Тренер з йоги

from 06.2017 to 09.2018 (1 year 3 months)
Приватні тренування, Львов (оренда залу)

Орендувала зал і проводила приватні тренування тричі в тиждень. В цей час активно займалась рекламою та просуванням йоги в соц мережах так ін. Тренування проходили в режимі від розігріву до підвищення складності виконання асан, в залежності від можливостей клієнта. Заняття відвідували як жінки, так і чоловіки.

Тренер йоги

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
Kiwi Fitness, Львов (Фітнес-клуб)

Проводила заняття з хатха-йоги, як ранкові, так і вечірні. Тренування проходили в декількох клубах мережі (проводила заміни). Будувались з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, дихання, опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. В практиці використовувала медитацію, гіпервентиляцію, заспокійливу музику, додатковий інвентар. Приймала участь в житті клубу (виступ на новому році).

Тренер з йоги

from 02.2016 to 08.2016 (6 months)
“MyGym”, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття з хатха-йоги, yoga-lunch і у вихідні в парку на свіжому повітрі. Заняття будувалися з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, з опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. Для зняття стресової напруги і розслаблення розуму використовувала дихальні практики, медитацію, гіпервентиляцію.

Інструктор по Хатха йозі

from 10.2015 to 01.2016 (3 months)
Малібу, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття по парній йозі. Працювала в парі з другим інструктором, що дозволяло відстежувати кожного практикуючого з можливістю переходу на рівень вище або полегшити позу. Постійно промовляла і змінювала відбудову асан.

Education

ОГАСА

Землеустройство и кадастр, Одесса
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

CSS HTML JavaScript Git jQuery Bootstrap Adobe Photoshop BEM LinkedIn Adobe

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Практикую і викладаю різні види йоги більше 5 років, під час занять використовую пранаями, бандхи, мудри, виньяси, а також додатковий спортивний інвентар (пропси, ремені).

Велику увагу приділяю диханню, правильній роботі з хребтом і суглобами. Вибудовую тренування в залежності від можливостей групи (від базового до просунутого).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: