Resume from February 22, 2024 PRO

Олександр

Юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City:
Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 03.1999 to 01.2022 (22 years 10 months)
приватні, державні, сільськогосподарські підприємства, Умань (юридичне супроводження виробництва, торгівлі...)

безпека діяльності підприємств, юридичне супроводження, договірна, претензійна робота

Education

Национальна академия МВС Украини

Правознавство, юрист, Киев
Higher, from 1995 to 2000 (5 years)

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

з 1995 року по 2000 рік навчався в Київській Національній Академії МВС України, отримав спеціальність юриста за кваліфікаціею - правознавство.
з1991 року по 1994 рік навчався в Черкаському пожежно-технічному училищи міністерства внутрішніх справ України (закінчив з відзнакою)
з 1994 року по 2001 рік працював інспектором пожежного нагляду в м.Умань та Уманському районі (дозвільна робота, протипожежний стан установ, споруд, будівль та приміщень)
з 2002 року по 2006 рік працював юристом Уманського водоканалу (здійснення кадрової роботі (прийом звільнення...) робота з дебіторами, кредиторами, позивна робота, захист інтересів в судах різних інстанцій, договірна робота з фіз. та юр. особами,)
з 2002 року займаюся приватною юридичною роботою (юридичне супроводження торгівельної діяльності, господарське, земельне, трудове, сімейне право, надання консультацій при укладенні договорів)
з 2007 року по 2009 рік працював менеджером з оптової та роздрібної торгівлі будівельними матеріалами (пошук оптових та роздрібних покупців, закупівля сировини для виготовлення товару)
з 2009 року по даний час працюю ФОП торгівля будівельними матеріалами, приватнім юристом, закупівля продаж ТМ ціностей, супроводження діяльності підприємства: підготовка договорів, претензійно-позовна робота , складання процесуальних документів ( судових позовів, апеляційних і касаційних скарг), представлення інтересів підприємства в правоохоронних та контролюючих органах, підготовка та реєстрація договорів оренди земельних ділянок, набір та звільнення працівників та інше.
Маю право керування транспотрними засобами категорій "А", "В", "С", маю закордонний паспорт.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: