Resume from April 17, 2024

Татьяна

Преподаватель рисунка и живописи

Employment:
Part-time.
Age:
55 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Кугай Татьяна Анатольевна
Киев, [open contact info](look above in the "contact info" section)
http://www.taniakugai.com/
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Викладач малюнку та живопису з 1993 року. Київський індустріальний технікум (1994–1996). Ліцей іноземних мов "Лінгвіст" (1998-1999). Київський Національний Університет технології та дизайну (з 2006 до теперішнього часу) – доцент кафедри графічного дизайну, факультет "Дизайн".

З 1993 року в Національній спілкі художників України. Закінчила Національну Академію образотворчого мистецтва та архітектури у 1993 році. Маю досвід роботи в книжковій та комп'ютерній графіці, станковому та монументальному живописі. Беру участь у виставках, творчих пленерах, артрезиденціях, конкурсах в Україні та за кордоном з 1989 року. Творчі роботи знаходяться у приватних збірках та музеях України та зарубіжжя.

Зацікавлена ​​у роботі викладача образотворчого мистецтва: малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-ужиткових технік для дорослих та дітей з 14 років.
Готую абітурієнтів до іспитів зі спеціальності "Образотворче мистецтво" та "Дизайн". Даю приватні уроки з індивідуальних програм, розрахованих на учнів із різним рівнем підготовки. Веду заняття з малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-прикладних технік. Можу давати воркшопи онлайн.

Проводжу майстер класи та курси за темами: "Академічний малюнок", "Академічний живопис", "Основи композиції", "Акварель", "Пастель", "М'який матеріал", "Туш/перо"
"Техніка малюнка",
"Техніка живопису",
"Графічні техніки",
"Декоративно-ужиткове мистецтво",
"Розпис з меблів",
"Розпис в інтер'єрі".

Подробнее: http://www.taniakugai.com/

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: