Resume from May 13, 2022

Нінель

Фінансовий директор, керівник підприємства

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фінансовий директор

from 01.2018 to now (6 years 4 months)
Група компаній (ресторан,готель,клініка), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сворення єдиної облікової політики;
Автоматизація управлінського обліку;
Бюджетування, РГК, фін.рез, P&L;
Контроль та постановка процесів фінансової звітності;
Фінансове, податкове, бізнес-планування та ціноутворення;
Розробка заходів щодо оптимізації використання ресурсів;
Розроблена внутрішня управлінська звітність.
Бухгалтерський облік.

Директор

from 07.2016 to 09.2017 (1 year 2 months)
ЧП, Киев (Харчова промисловість)

Співзасновник кафе кондитерської .Майстерня кондитерських виробів з натуральних продуктів.

Директор

from 02.2016 to 10.2016 (8 months)
Ресторан "Козачок", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація діяльності ресторану.
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні.
Забезпечення збільшення рентабельності.
Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Аналіз ефективності роботи промо-проектів.Бізнес-планування, здійснення контролю над прибутковою і витратною частиною бюджету, відповідальність за фінансові результати діяльності ресторану.Досвід з проведення та організації свят,бенкетів,розвиток кетерингу.

Керівник

from 05.2015 to now (9 years)
ЧП, Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Надаю консалтингові послуги з питань:
-проектування та планування виробничих приміщень кухні ресторану,кафе,бару;
-Підбір і розстановка технологічного обладнання;
-створення і оновлення меню, згідно з концепцією закладу;
-складання калькуляційних і технологічних карт;
-побудова та оптимизація управлінського обліку та звітності, аудит;
-постачальники, собівартість і ціноутворення;
-дизайн ресторану "під ключ", розробка логотипу.
-тренінги по сервісу та менеджменту;

Керуючий

from 03.2011 to 02.2016 (4 years 11 months)
Сеть ресторанов L'Kаfa Group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий.
Контроль та організація діяльності ресторанів.
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні.
Забезпечення збільшення рентабельності закладів.
Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Аналіз ефективності роботи промо-проектів. Бізнес-планування, здійснення контролю над прибутковою і витратною частиною бюджету, відповідальність за фінансові результати діяльності ресторанів. Досвід відкриття ресторану «з нуля» та керування двома закладами Нагороджена за досягнення відзнакою «кращій керуючий року». Досвід управління персоналом – підбір, навчання, оцінка, мотивація.( штат до 70 людей).

Директор

from 08.2010 to 03.2011 (7 months)
РК"Хата рибака", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор нічного клубу та ресторану у РК"Хата рибака".
Контроль та організація діяльності ресторану. Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні. Участь у розробці та ціноутворенні меню ресторану.Забезпечення збільшення рентабельності закладу. Підвищення якості обслуговування гостей. Робота з постачальниками. Складання та контроль бюджету ,
планування, впровадження мотиваційних програм. Аналіз ефективності роботи промо-проектів. Участь в підборі персоналу ( штат до 100 чол.),впровадження системи мотивації персоналу.Досвід у організації банкетів (весілля,корпоративні вечірки до 400 чол.,евент заходи нічного клубу).

Education

Тернопільський Державний Економічний Університет Нуково-консультаційний пункт у м. Києві

Фінанси, Киев
Higher, from 2002 to 2008 (5 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Adobe Photoshop Internet Explorer Outlook Express CorelDRAW R-Keeper Express Англійська

Additional information

• м. Київ 01/2010 -08/2010 –«блюз бар Хенді»
Керуючий.
Контроль та організація діяльності ресторану. Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні. Планування бюджету, аналіз ефктивності проведення акційних програм. Набір персоналу, впровадження мотиваційних програм, аналіз впливу на збільшення продажу.

• м. Київ 07/2008-01/2010 – «Райффайзен банк Аваль»
Провідний експерт відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб. Оформлення та супроводження зарплатних проектів, консультація по продуктам банку,оформлення депозитних вкладів, кредитування - авто, іпотека.

• м.Київ 09/2007-07/2008 – АКБ Київська міська філія “Укрсоцбанк”
Старший касир. Провідний економіст. Менеджер відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб (з 12/2007)
Оформлення та супроводження зарплатних проектів, консультація по продуктам банку,оформлення депозитних вкладів, кредитування - авто, іпотека.
• м.Київ 02/2007-08/2007 – NextAr media group, журнал “VIP”
Керівник вiддiлу реклами та менеджменту.
Органiзацiя та проведення тематичних вечiрок рiзноманiтного напрямку, з участю популярних артистiв шоу-бiзнесу, стилiстiв, а також презентацii та рiзноманiтнi покази вiд сучасних дизайнерiв.
Спiвпраця з рекламодавцями та спонсорами проектiв рiзного напрямку

Проходила навчання та стажування консультантом власників бізнесу АК « Висоцький консалтинг».

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: