• PRO

Андрій

Бар-менеджер, бармен, 40 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
26 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Vinnytsia, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 04.2023 to 08.2024 (1 year 4 months)
ресторація Дім Трибеля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 03.2022 to 03.2023 (1 year)
KEBAB DASH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Видача замовлень бару в ресторані
Набір майстрів на роботу , стажування
Перерахунок асортименту бару
Закупка бара

Бармен

from 10.2021 to 02.2022 (4 months)
CHEF DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування найкращих коктейлів з меню ресторану, підтримка чистоти бару, робота з посудомийною машиною,

Бармен

from 08.2021 to 10.2021 (2 months)
Рестораны Савы Либкина "Кампот ", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв, до обіда кава, коктейльний бар до ночі, згідно з стандартами ресторану, закриття різного виду настоянок, участь в інвентаризації

Бармен-касир

from 03.2020 to 07.2021 (1 year 4 months)
KEBAB DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Видача, приготування напоїв меню ресторану. Розрахунок гостей. Прийом та збирання заявок на самовивіз, доставку страв ресторану. Бронювання резерву. Розвиток у цій сфері.

Реставратор алмазного инструмента , металлических конструкций

from 05.2018 to 02.2020 (1 year 9 months)
Z315 Житомирская гранитная компания, Житомир (Приватні особи)

Виконання, прийом, відправка замовлень даної сфери.

Бармен

from 05.2017 to 05.2018 (1 year)
Корольов Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв з меню закладу, робота за баром. Перерахунок асортименту бару. Підготовка закладу до концертів .
Відповідальність за відпочинок гостей закладу які приходять на кальян. Розвиток майстерності за баром .

Администратор - бармен

from 03.2017 to 04.2017 (1 month)
Чако Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Закриття касових рахунків, приготування замовлень меню бару, вести барну справу. Професійно експлуатувати кавове обладнання.

Бармен

from 10.2016 to 02.2017 (4 months)
Жигуль Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник бару, пригощання гостей паба рибної традиції. Досвід у технології розлиття пива на різному обладнанні.

Бармен

from 09.2016 to 10.2016 (1 month)
Вареничная, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування настоянок і гарячих і холодних напоїв. Досвід у приготуванні кави на професійній кави-машині.

Рестовратор алмазного инстумента

from 07.2013 to 10.2015 (2 years 3 months)
Prom-zt, Житомир (Металургійна промисловість, металообробка)

Напайка алмазного інструменту. Досвід роботи. Досвід водіння вантажного пікапа.

Education

ДПТНЗ "ЖВПУСД"

Оператор обробки інформації та програмного забезпечення, Житомир
Specialized secondary, from 2012 to 2014 (2 years)

Knowledge and skills

  • Барна справа
  • Водіння авто
  • Напайка алмазного инструмента
  • Прагматичність
  • Урегулювання конфліктів
  • Міксологія
  • АРТ-Майстер
  • BarTender
  • Критичне мислення
  • Креативність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Turkish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: