Resume from December 8, 2022 PRO

Наталія

Керівник відділення, відділу, заст. керівника, головний, провідний спеціаліст, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City of residence:
Marhanets
Ready to work:
Marhanets, Nikopol

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст підприємства

from 10.2011 to 01.2022 (10 years 3 months)
Державне підприємство"Марганецьке лісове господарство", Марганец (Лісова промисловість, лісообробка)

Організація та вдосконалення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення продуктивності праці, ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції. Управління та координація діяльності всіх підрозділів підприємства щодо складання планів економічного розвитку. Складання поточних планів за видами діяльності, складання річних фінансового плану та виробничо-фінансового плану підприємства. Контроль за ходом виконання планових завдань, проведення комплексного економічного аналізу та оцінки наслідків виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів.Формування ціни продукцію підприємства. Забезпечення правильності застосування тарифних ставок, норм виробітку, посадових окладів, кошторисно-штатної дисципліни, удосконалення форм та системи оплати праці та матеріального стимулювання. Розробка колективного договору. Складання кошторисів на бюджетне фінансування та контроль його виконання. Своєчасне подання звітів про результати економічної діяльності у відповідні органи. Організація та проведення публічних закупівель на підприємстві.

Провідний економіст Back-office

from 02.2010 to 10.2010 (8 months)
Донецьке регіональне управління ПАТ КБ "Приватбанк", Донецьк (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, зарахування всіх видів поповнень на карткові та поточні рахунки клієнтів, взаємодія з підприємствами та організаціями із зарплатних проектів, контроль та моніторинг залишків незарахованих коштів, просування всіх видів банківських продуктів (крос-продажу).

Керівник передпроцессингового центру/Зам.рук.Департаменту роздрібного обслуговування фіз.осіб

from 04.2007 to 02.2010 (2 years 10 months)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківське обслуговування, продаж банківських продуктів, організація центру, підбір та навчання персоналу, управління та координація роботи центру, контроль зарахувань усіх видів поповнень на рахунки клієнтів, взаємодію з підприємствами та організаціями із зарахування, відкриття картрахунків клієнтам.

Провідний менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб

from 01.2004 to 04.2007 (3 years 3 months)
Горлівська філія Приватбанку, Горлівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на банківські продукти; координація роботи відділу з банківського обслуговування фіз. осіб: продаж банківських продуктів, відкриття та обслуговування зарплатних, пенсійних, соціальних, особистих карткових рахунків, оформлення та видача кредитних карток, оформлення депозитів фіз.осіб., грошові перекази; логістика карт, моніторинг овердрафтів, аналіз роботи відділу із залучення клієнтів та продажу послуг, залучення клієнтів на зарплатні проекти, іпотеку, авто в кредит, крос-продажу

Education

Донецький національний університет

Економіка підприємства, Донецьк
Higher, from 2001 to 2005 (4 years)

Горловский автотранспортный техникум

Бухгалтер, факультет бухгалтерского учета и анализа хозяйственной деятельности предприятий, Горлівка
Unfinished higher, from 1994 to 1997 (3 years)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Активна життєва позиція, досвід успішного продажу банківських продуктів, успішне та результативне управління економікою підприємства, гарні комунікативні навички.Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, швидке навчання, активність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: