Resume from April 29, 2024 PRO

Юрій

Фахівець з тендерів

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 12.2017 to now (6 years 5 months)
ТОВ Кастум, Львов (постачання газу, електричної енергії)

Заснував тендерний відділ нашого товариства і є керівником даного відділу ; проводив навчання молодших юристів (помічників) з «нуля».
До моїх завдань та обов`язків входить методичне керівництво правовою роботою молодшими юристами відділу, складення та контроль за підготовкою тендерної документації, консультування споживачів, аналіз та укладення договорів, здійснення представництва товариства у господарських судах України. Також самостійно здійснюю підготовку тендерної документації для участі в системі публічних закупівель "Прозоро" щодо закупівлі природного газу та електричної енергії. Безпосередньо консультую та обслуговую Споживачів з питань законодавства по ринку природного газу та електричної енергії.
Загалом моя діяльність полягає у процедурі укладення договорів на поставку природного газу та електричної енергії, оскарження процедури закупівлі в АМКУ, здійснення претензійно - позовної роботи та керівництво молодшими юристами ( помічниками ), котрих я самостійно підбирав у нашу команду.
Завдяки злагодженій роботі, нам вдалось з новоствореного підприємства за короткий проміжок часу стати одними з лідерів енергетичних компаній України.
Особисті досягнення :
За період роботи у компанії на посаді юриста покращив свої професійні навики і зумів стати професіоналом у сфері постачання природного газу та електричної енергії (більше 200 підписаних контрактів на постачання природного газу та електричної енергії, став висококваліфікованим працівником у сфері претензійно-позовної роботи (у господарських судах України)

Юрист по тендерам/ менеджер

from 04.2017 to 12.2017 (8 months)
ТОВ Стандарт-Парк, Львов (Будівельна галузь - товари)

Підготовка документів для участі в тендерах з використанням системи ProZorro (започаткував тендерну діяльність на даному підприємстві, організувавши новий канал збуту продукції), договірна робота за результатами процедур закупівель, співпраця з постачальниками, участь у процесі продажів за допомогою платформи Tendex, інших комерційних майданчиків, співпраця з відділом логістики.
Будівельна галузь компанії (продукція: поверхневе водовідведення, мостове водовідведення, системи водовідводу плоских покрівель, внутрішнє водовідведення з нержавіючої сталі, системи очищення стічних вод, насосне обладнання, труби, дренажні системи і колодязі, люки, геоматеріали, матеріали для благоустрою, решіткові настили і сходи, системи захисту приміщень від вуличного бруду та підлогове покриття).

Юрист

from 11.2015 to 04.2017 (1 year 5 months)
ТОВ Барком (Родинна ковбаска), Львов (Харчова продукція, агросектор)

Договірна робота, підготовка документів для участі в тендерах з використанням системи ProZorro (започаткував тендерну діяльність на даному підприємстві), участь у процесі продажів та закупівель за допомогою платформи Tendex, співпраця з відділом логістики, постачання, збуту. Пошук нових партнерів в Україні та за кордоном і налагодження договірних відносин.

Юрист (Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів)

from 03.2011 to 11.2015 (4 years 8 months)
ПП Юридична фірма "Світ права", Львов (Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів))

З березня 2011 до листопада 2015 року працював у ПП юридичній фірмі «Світ права» на посаді юриста у сфері державних закупівель (тендерів), займався підготовкою документів, брав участь в юридичному аналізі документів на відповідність їх документації конкурсних торгів та чинному законодавству. Отримав досвід складання цивільно-правових договорів, юридичного супроводу проведення державних закупівель в різних сферах (закупівля вугілля, будівництво, оздоровлення, медицина, автотранспорт, паливно-мастильні матеріали, продукти харчування ітд), особисто супроводжував юридичну діяльність у сфері тендерів багатьох замовників Львова, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Вінницької, Київської областей. Навчився на високому рівні працювати з сайтом «Вісник державних закупівель» (https://tender.me.gov.ua/). Удосконалив вміння використання Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (https://usr.minjust.gov.ua/), Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/). У зв'язку з роботою в різних сферах закупівель поглибив знання в галузях цивільного, господарського, адміністративного матеріального та процесуального права, а саме мав можливість ознайомитися з різними державними стандартами, нормами та вивчити порядок застосування їх в практичній діяльності.

Помічник адвоката

from 09.2008 to 03.2011 (2 years 6 months)
Адвокат Охмак М.В., Львов (Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів))

Юридичний супровід у сфері державних закупівель (тендерів)).
Здійснював представництво інтересів довірителів та захист підозрюваних, обвинувачених, засуджених в судах різних інстанцій та державних органах, підприємствах, установах та організаціях , складав процесуальні документи.

Education

Львівський національний університет імені Івана Франка

Юридичний факультет, спеціальність правознавство, Львов
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Львівський національний університет імені Івана Франка, юридичний факультет; здобув освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст - спеціалізація «Митна справа».

Knowledge and skills

Користувач ПК Користувач Internet Робота з постачальниками

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Маю досвід співпраці з учасниками, які здійснюють діяльність у сфері:
-постачання продуктів харчування (овочі, фрукти, картопля, м’ясна продукція, молочна продукція);
-кейтеринг;
-влаштування та організація паркувальних систем;
-постачання модульного спеціалізованого захисного укриття
-постачання піску та щебеню
-поточний ремонт дорожнього покриття
- постачання підгузків, пелюшок для дітей та дорослих

Наявний Сертифікат про те, що успішно підтвердив свій рівень володіння необхідними (базовими) знаннями у сфері публічних закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу.

Досвід участі в грантових тендерах від ЄБРР на стороні учасника (підготовка документів).

Досвід підготовки пакету документів юридичній особі для отримання ліцензії на постачання електричної енергії та природного газу.

Серед іншого – великий досвід роботи з тендерами у сфері кейтерингу (послуги з організації харчування), продукти харчування (м'ясо, овочі, картопля, фрукти). По даних напрямках запустив проекти з нуля і дані учасники стали лідерами у своїй сфері.

Співпраця з ТОВ «Львівські ярмарки», з ФОПами щодо підготовки документів та участі в аукціонах на право здійснення господарської діяльності під час Великодніх та Різдвяних ярмарків.

Досвід повернення 1% сплаченого пенсійного збору при купівлі нерухомого майна вперше в судовому порядку.

Можу працювати віддалено, прошу розглянути також і цей варіант, це не менш якісно та надійно і професійно

Вміння досконало працювати з офісними програмами, навики роботи з офісною технікою.
Відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, організований, наполегливий, працьовитий, сумлінний, з бажанням працювати, і професійно розвиватись та удосконалюватись.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: