Resume from July 17, 2018

Степан

Інженер-конструктор, оператор ЧПУ

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Lutsk, Other countries, Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Инженер-конструктор

from 07.2015 to 11.2016 (1 year 4 months)
Патар, Ровно (Леварне виробництв)

Інженер електронік-проектант

from 03.2012 to 11.2015 (3 years 8 months)
ПАТ Промінь, Ровно (ЧПУ верстати)

Проектування меблів та впровадження їх у виробництво , контроль здачі виробу.Впровадження виготовлення деталей на верстаті ЧПУ. Планування роботи та написання програм 3Д програм на 5 осьному верстаті (написання G-коду).Інженер конструктор.

Education

НУВГП

Прикладна математика, Автоматизоване управління технологічним процесом, Ровно
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 10 months)

Навчався на державній формі стаціонарного відділення. Після третього курсу працював по змінам по професії. паралельно навчався. Автоматизовували виробництво та програмували мікроконтролери. Моделювали системи АСУТП на ПК.

Additional education and certificates

Нвк Клевань Слюсар механік водій категорії С

2007 , 24 мвсяця

Knowledge and skills

Cad і Cam середовище

Language proficiencies

English — average

Additional information

Роблю креслення любої складності в програмах SolidWork та Autocad. Пишу програми для ЧПУ 3-5 осьних, в програмному середовищі Mastercam, Pawermill, Alphacam , Aspier, Artcam любої складності. Ремонт та технічне обслуговування ЧПУ верстатів на базі Simens 840D/ Fanuc/Homag. Вміння ремонтувати пристрої електроніки як фізичну частину так і проuрамні частини. Працював в Москві технічним директором по виробництву індивідуальних меблів та виробів із деревини, розробляв проекти та дизайн в Autocad. Розробляв проект ,погоджував із замовником, налаштовував процес виготовлення, та здача замовлення. З 2015 по 2016 працював конструктором на ливарному виробництві, поектував деталі засувок та кранів, та впроваджував їх у виробництво з виготовлення оснасток, та процесу виготовлення деталі. Права категорії А,В,С. Маю власний автомобіль. Комунікабельний та цілеспрямованний. Без шкідливих звичок- професійно займаюсь спортом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: