Resume from August 17, 2020 PRO

Богдана

Помощник юриста, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Спеціаліст з дозвільної документації

from 10.2019 to 06.2020 (8 months)
Retail Group, Київ (Роздрібна торгівля)

Оформлення та подача документів для отримання ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами до органів ДФС України, контроль за їх виконанням,внесення в комп'ютерну базу компанії оформлених ліцензій.

Юрисконсульт

from 02.2019 to 09.2019 (7 months)
ТОВ "Туристична компанія "Анекс тур", Киев (Туроператорська діяльність)

Ведення претензійно-позовної роботи; відповіді на запити адвокатів, правоохоронних органів, інспекцій з захисту прав споживачів; підготовка відзовів на позовні заяви; ведення договірної роботи; оформлення документів для працевлаштування іноземців, заповнення опитувальних анкет для банка

Діловод

from 07.2015 to 12.2018 (3 years 5 months)
Киевский апеляционный административный суд, Киев (Державні організації)

Передача справ до судів першої інстанції, ведення реєстру передачі справ до суду першої інстанції, внесення інформації до комп'ютерної програми "Діловодство суду", відправка вихідної кореспонденції, прийом вхідної кореспонденції, листування з судами

Education

Київський національний торговельно - економічний університет

Факультет міжнародної торгівлі та права, спеціальність право, Київ
Higher, from 2017 to 2018 (1 year 3 months)

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Юридичний, "Правознавство"., Винница
Higher, from 2013 to 2017 (3 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Word MS PowerPoint

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Трудолюбивая, активная,пунктуальная, коммуникабельная, вежливая,ответственная, свободно владею системой ИНТЕРНЕТ, на достаточном уровне владею информационными и поисковыми системами. Принимала участие в региональной научно-практичной конференции"Сучасні проблеми законодавства, практики його застосування та юридичної науки"от 24.04. 2015г. с работой на тему "Особливості договорів про працю, що регулюють відносини між роботодавцями і працівниками, пов'язані зі службовими об'єктами інтелектуальної власності". От 20.04.2016г. принимала участие во Всеукраинской студенческой научно-практичной конференции "Застосування законодавства України вчора, сьогодні й завтра: погляд молодих правників", и заняла 3 место с работой на тему "Деякі проблеми правового регулювання зайнятості молоді в Україні". Также принимала активное участие в работе юридической клинике «Probono» при ДонНУ; занималась волонтерской деятельностью в г. Винница, в ОО "Центр Поділля - Соціум", в проекте "Пенсіонер це етап життя, зробимо його захищеним" .
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: