Resume from April 23, 2024 PRO

Денис

Начальник служби, головний енергетик, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Chernihiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу експлуатації будівель та інфраструктури

from 03.2023 to now (1 year 2 months)
Укрпошта, Чернігів (Транспорт, логістика)

Керівництво працівниками відділу та організація ними виконання завдань для забезпечення утримання будівель та інфраструктури, споруд та територій у належному технічному та санітарному стані;. Забезпечення та здійснення контролю за виконанням планових ремонтних робіт будівель та інфраструктури. Забезпечення ефективного використання ресурсів (вода, каналізація, газ, тепло). Організація з укладання договорів, договорів майна, витратних договорів, додаткових угод на постачання тепла, газу, води, каналізації, проведення технічного обслуговування, ремонтно-будівельних робіт. Організація перевірки та технічного обслуговування обладнання згідно з затвердженим планом (ліфти, інженерні комунікації, інженерне обладнання, котельні та ін.) та адміністративно-господарського забезпечення підрозділів філії.

Начальник Енергетичної Служби

from 10.2018 to 01.2023 (4 years 3 months)
ПрАТ,, Чексіл-автосервіс ,,, Чернігів (Легка промисловість)

Керівник енергетичної служби (дільниця водопостачання, дільниця теплотехнічого обладнання, електромонтажна дільниця) забезпечення підприємства та орендарів артезіанською та технічною водою з арт.скважин, облік електроенергії, пари та інших енергоресурсів. Відповідальний за газове та електро господарство на підприємстві та за безпечний і безперебійний стан твердопаливної та газової котельні. Ведення енергообліку. Взаємодія з підприємствами міста які забезпечувають підприємство енергоресурсами.

Начальник дільниці обслуговування котельного обладнання

from 05.2017 to 10.2018 (1 year 5 months)
ПрАТ,, КСК,, Чексіл,,, Чернігів (Легка промисловість)

Безперебійна робота газової та твердопаливної котельні, забезпечення виробництва теплоенергоносіями (парою та горячою водою). Відповідальний за газове господарство. Забезпечення палива для роботи обладнання. Облік енергоносіїв, розроблення заходів для підвищення енергоефективності. Співпраця з газопосточальними підприємствами. Складання калькуляції та розрахунок споживачів теплоенергії . Планування ремонтів та їх забезпечення в мінімальні сроки.

Начальник теплотехнічної дільниці

from 04.2002 to 03.2011 (8 years 11 months)
ВАТ,, ЧЕРНИГОВ ХІМВОЛОКНО,,, Чернігів (Хімічна промисловість, фармацевтика)

В 19 років став майстром зміни котельної , потім був переведений на майстра дільниці з обслуговування теплотехнічного обладнання , а з годом став начальником дільниці в обов'язки входило планування графіків ремонтів, керування ремонтним персоналом , ведення технічної документації , планування бюджету. За час своєї роботи ввів в дію свої раціональні пропозиції які мали гарну экономічну ефективність з поліпшення затрат на теплопостачання.

Education

Державний машинобудівний університет (МАМІ).

Економіка та управління підприємством (електроенергетика)., Чернігів
Higher, from 2009 to 2015 (6 years)

Маю свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту

Additional education and certificates

ЧПТУ(енергоефективність, енергоаудіт, енергоменеджмент.)

6 месяцев

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Высше среднего Наданный момент развиваю свои навыки в маркетинге

Language proficiencies

English — average

Additional information

Цілеспрямованість та підхід до людей

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: