Resume from April 18, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3605189

Керівник відділу якості

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Pervomaisk (Mykolaiv Region)
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Other countries, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 01.2020 to now (4 years 4 months)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Розробка та впровадження вимог ISCC, RED-cert, GMP+, НАССР (системи харчової безпеки), ISO 9001, ISO 22000, GlobalG.A.P, та ін. на підприємствах з нуля;
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Розрахунок викидів парникових газів;
Ведення мас-балансу;
Проведення аналізу ризиків, що впливають на безпечність продукції;
Визначення ризиків на всіх етапах виробництва та діяльність підприємств у цілому, розробка заходів щодо їх зниження;
Організація навчання персоналу вимогам міжнародних стандартів;
Роз'яснювальна робота щодо вимог міжнародних стандартів;
Актуалізація бази нормативних документів, що використовуються на підприємствах, оповіщення нових вимог у рамках діяльності підприємств.

Менеджер систем якості

from 12.2019 to now (4 years 5 months)
Сільське господарство, агробізнес

Розробка та впровадження вимог НАССР (системи харчової безпеки) на підприємстві з нуля;
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Повне ведення документації, що з реалізацією принципів НАССР;
Визначення критичних контрольних точок:
Проведення аналізу ризиків, що впливають на безпеку продукції;
Визначення ризиків на всіх етапах виробництва та розробка заходів щодо їх зниження;
Організація навчання персоналу вимогам харчової безпеки;
Проходження аудиту другої сторони на відповідність Органік стандарту;
Розробка документації до проходження сертифікаційного аудиту GAFTA, ISO 17025

Головний технолог

from 03.2019 to 12.2019 (9 months)
ТОВ "Кривоозерський комбікормовий завод", смт. Криве озеро (Харчова промисловість)

Співпраця з державними органами для внесення до реєстрів Держпродспоживслужби;
Оформлення документів для експорту продукції;
Організація та управління лабораторією;
Контроль якості на всіх етапах виробництва від сировини, проміжних продуктів до випуску готової продукції;
Організація відбору зразків від партій сировини та продукції для проведення досліджень в акредитованих лабораторіях;
Аналіз причин випуску неякісної продукціїю. Розробка заходів щодо їх попередження та усунення.
Навчання та інструктаж персоналу (технологічний).
Складання заявок на послуги та товари, контроль їх виконання;
Складання рахунків на оплату послуг та товарів відділу;
Консультація та навчання персоналу щодо нових методів досліджень продукції в рамках можливостей підприємства: а саме: що можна робити? Що потрібне для того, щоб запровадити нові методи досліджень?

Начальник вимірювальної виробничої лабораторії

from 05.2018 to 12.2018 (7 months)
Виробництво рослинних олій, Миколаївська область (Харчова промисловість)

Організація і керування лабораторією. У підпорядкуванні 30 людей.
Контроль якості на всіх етапах від сировини, проміжних продуктів до випуску готової продукції
Контроль та облік витрати сировини, основних та допоміжних матеріалів, їх списання.
Участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей.
Складання звіту за формою Ф-23.
Робота у програмі 1С Підприємство.
Аналіз причин випуску неякісної продукції. Розробка заходів щодо їх попередження та усунення.
Навчання та інструктаж персоналу (технологічний, охорона праці).
Контроль за дотриманням вимог міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, HACCP, «Санітарних вимог на харчових підприємствах».
Участь у розробці та впровадженні документації ISO 9001, ISO 22000, HACCP, проведення внутрішніх аудитів.
Розробка та перегляд чинних документів (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо)
Планування роботи відділу
Планування бюджету відділу
Складання заявок на послуги, контроль їх виконання
Складання рахунків на оплату послуг відділу

Досягнення: Протягом 4 місяців успішно поєднувала посади менеджера систем якості та начальника лабораторії. Під час роботи на посаді начальника лабораторії підготувала спеціаліста на посаду менеджера систем якості.

Менеджер систем якості

from 09.2014 to 07.2018 (3 years 10 months)
Виробництво рослинної олії, Миколаївська область (Харчова промисловість)

Організація роботи з впровадження, підтримки та вдосконалення інтегрованої системи управління безпекою та якістю харчових продуктів;
Контроль за дотриманням вимог міжнародних стандартів ISO та встановлених вимог інтегрованої системи управління;
Організація та супровід зовнішніх аудитів підприємства;
Навчання персоналу вимогам міжнародних стандартів та інтегрованої системи менеджменту;
Планування внутрішніх аудитів, складання програм внутрішніх аудитів, контроль за виконанням дій, що коригують;
Організація діяльності групи з безпеки продуктів харчування на підприємстві: складання та актуалізація опису сировини, продуктів, діаграм виробничого процесу, аналіз небезпечних факторів;
Розробка та перегляд чинних документів інтегрованої системи менеджменту (Процедури з управління процесами, посадові та робочі інструкції тощо);
Моніторинг та актуалізація фонду нормативних документів підприємства;
Ведення ділового листування;
Ведення протоколів нарад;
Виконання доручень керівника;
Планування роботи відділу;
Планування бюджету відділу;
Складання заявок на послуги, контроль за їх виконанням;
Складання рахунків на оплату послуг відділу.

Досягнення:
За період роботи на підприємстві з виробництва олії, освоїла нові для себе професії – техніка-лаборанта та менеджера систем якості. У період моєї роботи на посаді менеджера систем якості скоротилася кількість невідповідностей при проходженні зовнішніх перевірок значно скоротилася, успішно пройдено сертифікацію на відповідність стандарту ISCC, HALAL та перехід на нову версію стандарту ISO 9001:2015

Технік-лаборант

from 05.2010 to 09.2014 (4 years 4 months)
Виробництво рослинної олії, Миколаївська обл. (Харчова промисловість)

Проведення досліджень продукції;
Контроль якості при відвантаженні продукції;
Оформлення документації;
Оформлення якісних документів;
Оформлення змінних/добових звітів із виробництва

Лаборант хімічного аналізу

from 09.2003 to 10.2003 (1 month)
АТВТ "ГІЛЕЯ", Миколаївська обл. (Харчова промисловість)

Проведення досліджень продукції;
Оформлення документації,
Моніторинг технологічних параметрів виробництва.

Education

Національний університет харчових технологій м.Київ

Факультет - Бродильних, консервних та цукрових виробництв, Київ
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Additional education and certificates

Підвищення кваліфікації «Перспективи технологічного рішення та нові методи контролю для олійно-жирової галузі» Одеський інститут

2010

Навчання на тему «Системи управління якістю. Базові програми забезпечення безпеки продуктів харчування"

2015

Навчання на тему «Основні зміни та перехідні умови. Курс підвищення підготовки кадрів (на основі стандарту ISO 9001:2015)»

2016

Курс включає оцінку та оцінку OHSMS, EMS, щоб відповідати вимогам стандарту OHSAS 18001: 2007, ISO 14001: 2015 та аудит

2016

Навчання на тему «Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС»

2018

Навчання на тему «Побудова ефективної системи управління лабораторією. Вимоги до управління документацією лабораторії»

2018

FSSC 22000 v.4.1 and including ISO 22000:2018 and ISO/TS 22002-1:2009 and ISO 19011:2018

2019

Навчання на тему «Awareness Training Course General Principles and Requirements of Food Safety of Food Products IFS v.6.1

2019

International Mini MBA

2019

Навчання на тему «GlobalG.A.P Privet Farm Assurer Workshop - Crops»

2019

Навчання на тему: «Як малому бізнесу впровадити НАССР»

2020

Навчання на тему: «Вивчення вимог ринку щодо безпечності харчових продуктів для виробників органічної продукції»

2020

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook RED-cert KZR GMP+ ISCC Користувач 1С MS Visio Microsoft 365 Водійські права кат. B

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Ділові якості: Здатність аналізувати отримані дані та приймати рішення; вимогливість до себе та оточуючих; прагнення організації чіткого і збалансованого виробничого процесу; ефективне використання робочого дня; вміння працювати з більшими обсягами інформації.

Особисті якості: Прагнення у старанному та систематичному виконанні поставлених завдань; виконую свої обов'язки вчасно та відповідно до встановлених правил; вмію знаходити спільну мову з іншими людьми; вмію швидко знаходити відсутню інформацію; люблю розбиратися в незрозумілих питаннях, доки не досягну істини; є бажання та здатність до освоєння нового (переведення з посади техніка-лаборанта на посаду менеджера систем якості); високий рівень відповідальності; немає шкідливих звичок.

Професійні навички
Знання оргтехніки. Робота з комп'ютером лише на рівні користувача.
Знання вимог міжнародних стандартів ISCC, RED-cert, KZR, GMP+, ISO 9001, ISO 22000, OHSAS 18001, ISO 14001, вимог ДСТУ, знання методик проведення лабораторних досліджень під час виробництва олії.
Знання вимог харчової безпеки.

Заняття у вільний час: Сім'я, читання (Патрік Ленсіоні «П'ять вад команди», Гліб Архангельський «Тайм-драйв», Батирьов «45 татуювань менеджера», Еліяху М. Голдрат, Джефф Кокс «Мета» та ін.), волейбол.

Додатково:
Пишу статті для журналів на теми практичного впровадження та застосування міжнародних стандартів.
Є досвід підготовки (розробка та впровадження) підприємств до сертифікації за міжнародними стандартами ISCC, RED-cert, KZR, GMP+, ISO, HACCP
Я є членом Національної технічної робочої групи (НТРГ) GLOBALG.A.P. щодо імплементації вимог стандарту відповідно до законодавства України.

Велике значення має можливість кар'єрного зростання.
Водійські права категорії В".

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: