Resume from October 7, 2016

Ксения

Организатор культурных мероприятий

Employment:
Part-time.
Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Киевский институт музыки им.Р.М.Глиера

Менеджер(управитель) у сферi культури та вiдпочинку(музичне мистецтво), Киев
Higher, from 2012 to 2016 (3 years 9 months)

Участь в організаціі одного з концертів XXI Фестивалю мистецтв «Шевченківський березень» у Будинку Вчителя . Слідкувала за розміщенням перед виступом та своєчасним виходом на сцену студентів Київського коледжу легкої промисловості (показ колекціі)
6 листопада 2015р.Участь в організації концерту-зустрічі з японським піаністом та композитором Накамура Темпей у Червоному залі. Була відповідальна за відвідування концерту студентами
20 грудня 2015р. Звітний концерт школи-студії Київського інституту музики ім.Глієра в Червоній залі. Брала участь в організаціі та проведенні, слідкувала за своєчасним виходом на сцену учнів
10 березня 2016 р. XXII Фестиваль мистецтв «Шевченківський березень». Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про участь їхніх студентів у концерті з циклу «Українська музична шевченкіана» в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця»
20 квітня - 4 травня 2016р.Участь в організації та проведенні XI Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця:
Приймала участь у нагородженні групи «Горовиць-дебют» в Національній філармонії України
Була відповідальна за сповіщення педагогічного складу про репетиції до Звітного концерту Київського інституту музики ім.Глієра в Національній філармонії України в березні 2015 р.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: