Resume from May 27, 2024 PRO

Ольга

Адміністратор на ресепшн

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з адміністративної діяльності

from 02.2024 to 04.2024 (2 months)
ПП "Рент-В", Київ (Нерухомість)

Обробка вхідної та вихідної кореспонденції. Розподілення документів по відділам, впорядкування та архівація. Робота з поштовими службами (Нова пошта, Укрпошта). Прийом вхідних дзвінків. Зустріч відвідувачів. Забезпечення життєдіяльності офісу . Робота з орендарями : складання договорів, робота з актами ( в тому числі в програмі Вчасно), рахунками, контроль за поверненням документів та загальним документообігом , вирішення різних питань з орендарями. Робота з орг.технікою. Виконання доручень керівництва.

Завідувач бібліотекою

from 11.2022 to 05.2023 (6 months)
СЗШ № 83, Київ (Освіта, наука)

Організація бібліотечного фонду: здійснювання обліку книг, підручників тощо,організація розміщення та зберігання фонду, періодична перевірка фонду.Складання картотек, тематичних списків та огляди літератури. Обслуговування користувачів на абонементі , організаця і здійснення пов'язаної з цим інформаційної роботи (виставки та інші заходи щодо пропаганди книг); здійснює підбір літератури на вимогу користувачів.

Секретар

from 05.2021 to 03.2022 (10 months)
Адвокатське об'єднання "Дерев'янчук, Макаренко та партнери", Київ (Юриспруденція)

ПРИЧИНА ЗВІЛЬНЕННЯ - ЗУПИНКА ДІЯЛЬНОСТІ ОБ'ЄДНАННЯ.
Обробка вхідної та вихідної кореспонденції. Робота з кур'єрською службою. Надсилання поштової кореспонденції (формування описів вкладення в цінні листи, формування реєстрів, подання та реєстрація документів у державних установах). Координація вхідних дзвінків. Зустріч та прийом клієнтів. Забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення канцтоварів, продуктів, виклик майстра для заправки катриджів та інших майстрів, догляд за рослинами офісу). Робота з орг.технікою. Зустріч відвідувачів.

Помічник керівника

from 07.2020 to 04.2021 (9 months)
АТ "УЦОП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ПРИЧИНА ЗВІЛЬНЕННЯ - СКОРОЧЕННЯ ШТАТУ.
Робота із вхідною документацією. Реєстрація документів, зокрема. вхідної кореспонденції, у журналах реєстрації, доведення кореспонденції до безпосереднього адресата. Робота з вихідною кореспонденцією. функцій кур'єра (передача документів у різні організації), забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення, отримання та розподіл канцтоварів). Зустріч відвідувачів.

Секретар

from 02.2019 to 02.2020 (1 year)
ПНЗ "Гімназія "Престиж", Київ (Освіта, наука)

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, інформування батьків про нововведення та свята у школі; набір документів, листів, оголошень; пошук необхідної інформації у Internet, робота з документами, робота з офісною технікою.

Секретарь

from 03.2017 to 03.2018 (1 year)
ПНЗ "НВО "Перлина", Киев (Освіта, наука)

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, ведення бази даних учнів, інформування батьків (телефон, розсилка по e-mail) про обсяг, отримані знання, нововведення та свята в школі; допомогу в пошуку співробітників; допомога в організації та проведенні свят; виконання функцій кур'єра; замовлення товарів та продуктів (телефон, Internet), набір документів, листів, оголошень, анкет тощо. на ПК; пошук необхідної інформації (Internet); робота з офісною технікою (ксерокопіювання, сканування, робота з факсом).

Секретар

from 08.2011 to 08.2016 (5 years)
СЗШ № 223, Киев (Освіта, наука)

Вхідна, вихідна документація, діловодство, зустріч та прийом відвідувачів, робота з документами на ПК (Word, Excell, спец. Програми), робота з орг. технікою, що входять, вихідні дзвінки.

Education

Криворізький комерційний технікум

Організація комерційної діяльності, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 1992 to 1994 (2 years)

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, уміння спілкуватися з людьми, творчі здібності.
Захоплююсь образотворчим мистецтвом.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: