Resume from November 8, 2016

Катерина

Продавець-консультант

Employment:
Part-time.
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Касир

from 05.2016 to 09.2016 (4 months)
Prostor, Львов (Роздрібна торгівля)

Education

НТУУ "КПІ"

МУФ, Фінанси і кредит, Киев
Unfinished higher, from 2016 to 2018 (1 year 9 months)

"Фінанси і кредит" одна із основних спеціальностей економічного напряму. Програма спеціальності орієнтована на підготовку кваліфікованих фахівців для фінансової системи держави, які повинні об'єктивно оцінювати економічні процеси, що відбуваються в суспільстві, розуміти суть і тенденції розвитку фінансових стосунків і їх особливостей у сфері державних фінансів, міжнародних фінансів і фінансів господарських одиниць, розробляти і вирішувати питання розвитку фінансової системи.

ДВНЗ "Червоноградський гірничо-економічний коледж"

Економіка підприємства, Червоноград
Specialized secondary, from 2014 to 2016 (1 year 9 months)

"Економіка підприємства" одна із основних спеціальностей у галузі знань професійного напряму підготовки "Економіка і підприємництво". В її межах вивчаються теоретичні та практичні аспекти господарської діяльності підприємств і організацій. "Економіка підприємства" – це органічне поєднання економічної діяльності та її результатів. Спеціальність "Економіка підприємства" формує системні знання з питань ведення господарської діяльності підприємства, які дозволяють знаходити і обґрунтовувати ефективні рішення.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: