Resume from May 10, 2017

Артем

Ревізор, аудитор, контролер з якості, помічник керівника, адміністратор, 7 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kherson

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

головний ревізор відділу ревізій та контролю

from 07.2010 to now (13 years 10 months)
АТ "Ощадбанк", Херсон (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення керування ревізійною комісією під час проведення перевірок; контроль за виконанням затверджених планів та показників установи банку; підготовка, аналіз та надання щомісячних звітів, щодо діяльності відділу установи банку, перевірка організації роботи установ банку з питань кредитування фізичних та юридичних осіб, поточного обслуговування юридичних осіб, інкасації готівкових коштів, діяльності депозитарію тощо.
Неоднарозово проходив курси підвищення кваліфікації. Починав працювати в 2010 ревізором І-ої категорії, в 2013 році був переведений на посаду головного ревізора.

Education

Херсонський національний технічний університет

Факультет "Міжнародних економічних відносин", спеціальність "Бізнес адміністрування", Херсон
Higher, from 2014 to 2016 (1 year 4 months)

Бізнес-адміністрування – це мистецтво управління бізнесом в умовах нестабільного конкурентного бізнес-середовища. Фахівець, що здобув освіту за освітньою програмою «Бізнес-адміністрування» фахівець з адміністрування та управління бізнесом, формування бізнес-стратегій, інвестиційного менеджменту, ділової етики, управління бізнес-конфліктами, підприємницьких інновацій та лідерства у бізнесі. Ви знайдете відповіді на актуальні питання, які виникають в процесі Вашої практичної діяльності.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство

Additional information

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, проведення виїзних тривалих перевірок установ банку. Вільно володію українською та російською мовами, англійською на середньому рівні, програмами: Word, Excel, 1С Підприємство та інші, здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Маю посвідчення водія кат. "В" (досвід керування 6 років). Особисті якості відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді та на результат, математичний склад розуму

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: