Resume from April 19, 2024 PRO

Олексій

Директор ресторану, 75 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 08.2023 to now (9 months)
Ресторан 19'ть, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг

from 10.2020 to 10.2022 (2 years)
Fontegro Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та проведення навчальних заходів для кухарів; пошук та робота з навчальними матеріалами; залучення нових партнерів та інвестицій; розробка рекламних матеріалів; контроль роботи відділу продажів; створення та розширення бази контактів відділу продажів; ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на світовому ринку; створення єдиної бази контактів та системи пошуку шеф‐кухарів;

Помічник керівника

from 10.2020 to 10.2022 (2 years)
"My Home Pizza" Украина/ФОП Авдеев, Київ (Роздрібна торгівля)

Набуття позитивного стажу роботи в створенні та розвитку товарів харчування; покращення якості виробництва; успішна робота з дозвільною документацією; виведення проєкту на високий рівень доходу; аналіз ринку та робота з потенційними покупцями; створення нових пропозицій для підвищення показників; робота з собівартостями; залучення нових партнерів.

Диркетор кафе/Менеджер з розвитку франшизи

from 02.2019 to 03.2020 (1 year 1 month)
"Tiger", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у створенні нового закладу: розробка нового меню та концепту; ведення будівельних робіт; робота з дозвільною документацією та установами; повне технічне проєктування кухні та бару; створення стабільної команди працівників; успішне розширення функціоналу закладу. Розвиток франшизи: створення стандартів для її покупців та роботи закладу; пошук партнерів для роботи по франшизі; успішний пошук та продаж шраншизи; позитивний досвід у запуску закладів франшизи в інших містах.

Заступник директора реторану

from 06.2018 to 10.2018 (4 months)
Ресторан "Senator", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Успішне ведення двох проєктів одночасно: бістро та лоббі‐бар; оптимізація витрат бюджету; набуття позитивного стажу роботи в рамках бізнес‐центру; участь в оновленні меню; організація роботи одніє кухні на декілька проєктів; покращення показників та підвищення доходу завдяки оптимізації роботи закладів.

Приватний підприємецьий

from 04.2018 to 04.2019 (1 year)
Фуд-трак, вулична їжа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

from 06.2017 to 07.2018 (1 year 1 month)
Ресторан "Alaska", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та робота з командою більш ніж 150 осіб; створення системи навчання та контролю роботи співробітників; позитивний стаж роботи з гостями преміум‐сегменту; створення особистої гостьової бази; успішна організація роботи в якості банкетного менеджера;

Старший менеджер

from 01.2017 to 07.2017 (6 months)
Душа cocktail-espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобуття навичок з friendly‐serviсe; досягнення чіткого та якісного контролю і підтримки роботи закладу; набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С Підприємство; підвищення до старшого менеджера; повний контроль всіх замовлень та переобліків.

Помічник PR-директора

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
Яна Помазан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок в роботі ресторанного маркетингу та PR; співробітницця з 5‐ма проєктами одночасно: Black Market, Savage, Almondo, Casa Nori, Regent Hill; отримання досвіду з організації івентів та залученні партнерів; участь у розробці та організаціі інвентів в честь відкриття ресторану Casa Nori та бутіку One Group; знайомство з постачальниками зовнішньої реклами та виданнями; залучення Regent Hill в якості партнера на щорічний захід "Vogue Fashion Night Out".

Менеджер ресторану

from 04.2016 to 09.2016 (5 months)
Ресторан "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід у роботі запуску нового проєкту; вдале керування співробітниками залу та процесів (30 чоловік); позитивний досвід пошуку співробітників (проведення співбесід та навчання); досвід роботи з касової дисципліни; набуття роботи з гостями закладів преміум‐сегменту(Table visit, приймання резервів, організація та проведення банкетів); позитивний досвід з пошуку постачальників та моніторингу цін на продукцію; створення робочих графіків, чек‐листів та бланків звітності.

Бармен

from 05.2015 to 05.2016 (1 year)
Ресторан Прага, ТОВ (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок та якостей в роботі закладів преміум‐сегменту; отримання навичок роботи з заготівельним цехом; робота з великими обсягами замовлень та постачань; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Бармен

from 04.2014 to 09.2014 (5 months)
Ресторан "Тануки", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок та якостей; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Бармен

from 09.2012 to 09.2013 (1 year)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підвищення якості та зменшення часу на приготування замовлень; врегулювання замовлень продукції на бар та зменшення показників списання; подяка керівництва за підготовку нових співробітників та допомогу на інших процесах(кухня/суші‐бар).

Офіціант/Старший офіціант

from 02.2012 to 09.2012 (7 months)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підвищення якості обслуговування гостей закладу; вирішення конфліктних ситуацій на вигідних умовах для обох сторін; проходження стажування на процесах для підвищення кваліфікаціі; набуття лідерських якостей та довіри керівницва; підвищення на посаду офіціант‐інструктор; створення особистого та діючого методу підготовки нових співробітників; розвиток самовпорядкування при створенні робочих графіків та проведенні планових тестувань офіціантів.

Education

Київський Національний Університет Техлогій та Дизайну

Бакалавр, дизайн, фотовідеодизайн, Киев
Higher, from 2011 to 2013 (2 years)

Колледж Київського Національного Університету Техлогій та Дизайну

Молодший спеціаліст, дизайн, фотохудожник, Киев
Specialized secondary, from 2008 to 2011 (3 years)

Language proficiencies

  • English — average
  • French — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

  • Авдєєва Катерина Олександрівна

    Авдєєва Катерина Олександрівна

    Засновник компанії, "Fontegro"

    Contact details are hidden
  • Григорян Марина Володимирівна

    Григорян Марина Володимирівна

    Директор ресторану, "Alaska"

    Contact details are hidden
  • Єршова Олена

    Єршова Олена

    Керівник лобі-бару, Ресторан "Senator"

    Contact details are hidden

Additional information

Особисті та професійні якості:
Самокритичний, уважний, працьовитий та самомотивований у розвитку. Впевнений в собі, пунктуальний, тактичний та справедливий, дружелюбний, відкритий до нових знань, готовий як до самостійної, так і до роботи з колективом(у команді).


Хобі:
Теніс, баскетбол, мотокрос, полюбляю піші походи та кемпінг, цікавлюсь ручною роботою(теслярство, меблярство, дизайн інтер'єру), але найголовніше хобі‐кулінарія та гостинність.
За останній рік прочитав такі книги: Paul Freedman “Food. The history of taste”, Irene Kuo “The key to Chinese coocking”, Rene Redzepi and David Zilber “The Nima guide of fermentation”, Гордон Шеперд «Нейрогастрономія», Josh Niland “The whole fish cookbook”, Alex Ayala “Rediscovering Brazilian Ingredients”, Метью Макконахі «Зелене світло», Костянтин Коплєтов «Порядок в хаосі». Також цікавлюсь фантастичною літературою та коміксами.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: