Resume from May 27, 2024 PRO

Світлана

Головний бухгалтер, 45 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
62 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 11.2021 to 10.2023 (1 year 11 months)
ТОВ ЄВРОМАСТИЛА, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повний обсяг роботи Головного бухгалтера, в підпорядкуванні двоє підлеглих

Головний бухгалтер

from 09.2018 to 10.2021 (3 years 1 month)
ТОВ НД, Київ (Видавництво, поліграфія)

Головний бухгалтер ТОВ «Новий друк»- поліграфія -виробництво
друкованої продукції, цифровий друк , друк на тканинах, ЗЕД (експорт, імпорт) , валютні операції ,купівля валюти декілька разів на тиждень. В підпорядкуванні три бухгалтера. В обов'язки входит контроль та перевірки всіх участків бухгалтерії, підготовка та здача всіх форм податкової і бухгалтерської звітності. Работа в програмах 1 С 8.3 Бухгалтерія, доопрацювання під виробництво, МЕДок, Клиєнт-банк (декілька банків) , Word, Excel,  Outlook . Прошла комплексну перевірку. Щорічні обов'язкові аудити.

Головний бухгалтер

from 09.2017 to 07.2018 (10 months)
ООО «Д-І-М», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головний
бухгалтер, єдиний,
ТОВ «Фронтон Інжиниринг» , входить в групу компаній « Д-І-М» .Основний вид діяльності - виробництво фасадних конструкцій . В обов'язки входило: повне ведення всіх участків бух.обліку самостійно (первинні документи, платежі через систему клієнт-банк, нарахування та виплата зарплати, формування та реєстрація ПН та РК в Медок та ін.) Підготовка та и здача всіх форм звітності. Робота в програмі 1С 8.3, Word, Excel,  Outlook, М.Е.док , клієнт-банк.

Головний бухгалтер

from 08.2015 to 05.2017 (1 year 9 months)
ТОВ «Автогарант Маркет», Київ ( локація офіса м. Бровари) (Автобізнес та автосервіс)

Головний
бухгалтер ТОВ «Автогарант Маркет» -офіційний дилер «Віннер Імпортс», автомобильний бізнес, автосервіс, гарантійний та постгарантійний ремонт, страхування. Головний бухгалтер групи компаній. Обов'язки : контроль та перевірка всіх участків бухгалтерії групи компаній,(оптовая и роздрібна торгівля , клієнт-банк, зарплата, каса, відрядження, послуги, ПН, РК т.д.), підготовка та здача всіх форм податкової та бухгалтерської звітності. В підпорядкуванні три бухгалтера. Робота в програмах 1С 7.7, 8.3, Word, Excel,  Outlook, М.Е.док , Клиєнт-банк. Оптимізація податків . Електронне адміністрування ПДВ. Пройшла планову та багато зустрічних перевірок.

Головний бухгалтер

from 02.2012 to 04.2015 (3 years 2 months)
Латвійське представництво Kraftool, Київ ( локація офіса м .Бровари) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Головний бухгалтер Латвійського представництва Kraftool , група компаній в яку входили компанія-імпортер, торгова компанія та складська компанія. Діяльніть групи, це реалізація ручного електроінструмента, електроприборів (більше ніж 10000 назв товарів) . В підпорядкуванні три бухгалтера. Обов'язки : контроль за всіма ділянками бухгалтерії ( ЗЕД, оптовая торговлі, валютні операції, зарплата, каса, банк та ін.), підготовка та здача всіх форм звітності, в тому числі управлінських звітів для «материнської » компанії в спеціальній програмі для ведення управленінського та складського обліку «Гепард». Работа с програмами 1С 7.7, 8.2, Word, Excel,  Outlook, Гапард, М.Е.док , Клиєнт-банк. Оптимізація податків. Досвід планових та зустрічних перевірок .

Головний бухгалтер

from 08.1997 to 01.2012 (14 years 5 months)
досвід роботи головним бухгалтером з 1997 року в компаніях з різними видами діяльності, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Education

КНТЭУ

Бух.облік та аудит, Київ
Higher, from 1984 to 1989 (5 years)

Київський торгово - економічний інститут (заочно ) - бух.облік та аудит.

Київський торговий технікум   (денна форма навчання) - бух. Облік в торговлі – диплом.

КНТЭУ Інститут вищої кваліфікації – курси підвищення кваліфікації за програмою «Аудит фін.госп. діяльності підприємства по Міжнародним
Стандартам» - сертифікат.

Knowledge and skills

Цілеспрямованість Відповідальність Працювати в режимі багатозадачності Постановка обліку з нуля Неконфліктність Оптимізація обліку Впровадження управлінського обліку Вміння ставити пріоритети Доброзичливість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner
  • Russian — fluent

Additional information

Відповідальна, обов'язкова, комунікабельна, люблю свою работу, добросовісно до неї відношусь. Маю водійські права . Проживаю на Лівому березі.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: