Resume from August 20, 2023 PRO

Інна

Няня, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
54 years
City of residence:
Kamianske
Ready to work:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Няня

from 03.2010 to 08.2023 (13 years 5 months)
приватна особа, Кам'янське (Приватні особи)

З 2010 по 2012 р., з 2016 року і до тепер працюю нянею. Працювала з дітьми від 1,8 до 14 років. Працюю в родинах, забезпечую повноцінний догляд за дитиною, розвиток відповідно до віку, навчаю навичкам самообслуговування, самостійності, мисленню. Можу залишатися з дитиною в разі від'їзду батьків.
Одружена, маю двох дорослих доньок. Добра, працьовита, без шкідливих звичок, знаходжу спільну мову з дітьми. Вважаю, що дитинство має бути обов'язково щасливим – це запорука успішного майбутнього. Керуюся в роботі трьома принципами: дитина має бути здоровою, щасливою і перебувати в безпеці. Вивчаю дитячу вікову психологію, дошкільне виховання, педагогіку, цікавлюся медициною, маю навички надання долікарської допомоги. Володію методиками раннього розвитку, успішно працюю з дітьми з затримкою мовлення, з дітьми, які мають небажану поведінку. Мала досвід роботи з дитиною з особливими потребами. Завжди навчаюсь, знаходжу відповіді на питання, які виникають в процесі роботи.

Education

Днепропетровский химико-технологический институт

ТНВ, инженер технолог, Днепр (Днепропетровск)
Higher, from 1988 to 1993 (5 years)

Вища технічна освіта, червоний диплом. Протягом останніх 10 років вивчаю вікову психологію, дошкільне виховання, основи педагогіки. Відвідую лекції, семінари провідних спеціалістів і викладачів в галузі психології, спеціалістів з корекції поведінки.

Knowledge and skills

Організованість Творчий підхід Підготовка дітей до школи Логічне мислення Активність Відповідальність Робота з особливими дітьми Проведення занять з розвитку мовлення Здатність до навчання Дитяча психологія

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Маю спокійний характер, поважаю дітей і їх родину, очікую такого ж відношення до себе. Не порушую особисті кордони, завжди працюю в інтересах дитини. Навчаю дітей самостійності, навичкам самообслуговування, відповідальності (враховуючи вік дитини). З деякими родинами маю гарні відносини дотепер. Маю письмові рекомендації від родин в яких працювала тривалий час.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: