Resume from March 27, 2017

Олександр

Менеджер по снабжению, закупкам, продажам, снабженец, помощник руководителя, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
60 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

ТКАЧУК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ
У зв’язку із зміною місця проживання шукаю нову роботу у м. Житомирі.
Маю великий досвід роботи у різноманітних галузях бізнесу – від оптового продажу продуктів харчування до інсталяції інженерних мереж (в основному – систем вентиляції і кондиціювання) на промислових, офісних та житлових об’єктах – на посадах від менеджера по продажу (по закупці) до комерційного директора. Переконаний, що запорукою успіху є, в першу чергу, цілеспрямованість, наполегливість і бажання пізнавати нове. Люблю послідовність і логічність у прийнятті рішень. Не боюсь креативності та нестандардності. Риси характеру - спокійний, врівноважений, уважний до деталей.
Останні місця роботи – 2003-2007рр. – ВАТ«Комфорт-Сервіс» (м.Київ) на посадах тех.менеджера, менеджера з розширення ринку збуту та керівника проектів. З 2007 по 2017р. – ТОВ «Конвент М» (м.Київ) – на посаді комерційного директора (поставка і монтаж систем ОВ і ВК в будівництві).
Вік – 52 роки. Розлучений. Маю 3-х дітей (проживають окремо). Житлом забезпечений. Водійське посвідчення категорії В (автомобіль Daewoo Lanos 2007р. випуску).

Моб. Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
ел. пошта – [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: