Resume from December 15, 2021 PRO

Наталія

Медична сестра, лаборант

Employment:
Part-time.
Age:
27 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Медична сестра, лаборант

from 06.2017 to now (6 years 10 months)
КНП ЦМКЛ ІМР, Івано-Франківськ (...)

проведення ін'єкцій, ведення документації, підготовка лабораторного обладнання до використання, виконання лабораторних аналізів за допомогою спеціальних піпеток на обладнання.

Education

Івано-Франківський базовий медичний коледж

Акушерська справа, Івано-Франківськ
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (2 years 4 months)

Знання основних симптомів і причин хвороб людини; основних показань і протипоказань, дозувань і правил прийому лікарських препаратів; основних понять про асептику і антисептику, видів дезінфекції та стерилізації; основних методів диспансерного обслуговування населення; основних методів діагностики, правил виконання простих фізіотерапевтичних процедур та поводження з медичними приладами; основних форм медичної документації та її призначення; правил першої медичної допомоги, Уміння провести підшкірні, внутрішньом'язові та внутрішньовенні ін'єкції; надати першу медичну допомогу: штучне дихання, накласти джгут, ввести зонд, накласти шини, бинти, пов'язки, промити шлунок, ввести катетер чи газовідвідні трубки; виміряти артеріальний тиск, температуру хворого; готувати хворого до наркозу і здійснювати інгаляції; виконувати основні фізіотерапевтичні процедури; вміння контлолювати та здійснювати процес фізіологічних пологів,догляд за породіллями та немовлятами у післяпологовий період.

Additional information

Відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, тактовна, охайна, вмію ефективно та раціонально організувати виробничий процес, стресостійка, вмію спілкуватися, легко знаходжу спільну мову з оточуючими. Чітко дотримуюся норм технологічного процесу

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: