Resume from July 24, 2023

Юлія

Начальник производства, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Vyshhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділення

from 03.2013 to now (11 years 2 months)
КОД УДППЗ ЦПЗ 10 Укрпошта, Вышгород (Грошова)

Відкриття та закриття робочих змін.Видача готівки операторам, почтальйонам, видача пенсії громадянам,видача марок,конвертів,товару, ведення звітів щомісяця. Це все ведеться у програмі Арм ВЗ

Education

Національний Транспортний Університет

Автомеханічний, інженер з охорони навколишнього середовища та природокористування, Киев
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 8 months)

Спеціальність пов'язана з прорахунками шкідливих речовин від підприємств, автомобілів, природних викидів, і якщо працюєш на підприємстві, то потрібно створити план і заходи, щоб зменшити кількість шкідливих речовин, спеціальними установками, фільтрами.

Additional information

Народилась в місті Вишгород, Київська область, навчалась в Старопетрівській школі з 1996-2007 рік. З 2006-2007 проходила базові курси на секретаря-керівника, сертифікат на руках є, потім поступила до Національного Транспортного Університету, закінчила його, отримала магістра. З 2012 року влаштувалася на роботу до Укрпочти на оператора, але з 5 березня 2013 року була переведена на начальника відділення. З 2014 року по сьогоднішній день знаходжусь в декреті, маю дворічну доньку Софію,чоловік Тимошенко Дмитро. На осінь дитину віддаю до садочку, і маю бажання вийти на роботу. На старе місце не хочу виходить, із-за мінімальної заробітної плати.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: