Resume from April 27, 2024 PRO

Микита

Бар-менеджер, 60 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 04.2023 to now (1 year)
Баркультура, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 08.2021 to now (2 years 8 months)
N::B Cocktails Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 08.2021 to 02.2022 (6 months)
ресторан Ахілес і Черепах, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 02.2020 to 05.2021 (1 year 3 months)
Zweig, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 05.2019 to 09.2022 (3 years 4 months)
ЮБК, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 12.2016 to 09.2019 (2 years 9 months)
Podil East India Company, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен/Старший бармен

from 05.2014 to 12.2016 (2 years 7 months)
Docker pub, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

КНЕУ ( Киевский Национальный Экономический Университет )

Менеджемнт, Киев
Higher, from 2008 to 2014 (6 years)

Additional education and certificates

Курс "Управление баром" от Александра Мусатова

2019, 2 дня

Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров

2020,2 дня

Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров

2019, 2 дня

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint Користувач Internet Gmail

Language proficiencies

English — average

Additional information

Десять років у сфері HoReCa, п'ять із яких – на посаді бар-менеджера. Є досвід запуску закладу з нуля. Був барменеджером на двох прибуткових проектах одночасно. Керував командою із п'ятнадцяти чоловік. Крім коктейльної історії, добре знаюся на вині, міцному алкоголі, каві та їжі.
Функції та завдання, що виконуються та виконуються на посаді бар-менеджера:
- Стандартизація;
- робота з бухгалтером та технологом;
- Проведення інвентаризації;
- заявка на алкоголь та на решту продукції бару;
- розробка коктейльної картки, оновлення кожного кварталу;
- підбір, кошторис, тендер та закупівля обладнання, інвентарю та посуду для бару
- Формування асортименту меню, прорахунок цін, калькуляційні карти.
- Складання тех карт, чек-листів, бланків переобліків;
- Дотримання собівартості та націнки на продукцію бару;
- Поновлення асортименту бару;
- організація заходів, концертів відповідно до умов та роботи з брендами;
- Складання маркетингового плану;
- контроль реклами у соціальних мережах;
- робота з кухнею;
- Навчання та підбір персоналу;

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: