Resume from April 16, 2024 PRO

Юлія

Кондитер, пекар, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Sambir

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кондитер, пекар

from 11.2020 to 06.2021 (7 months)
Ресторан Homie, Дніпро (Пищевая промышленность)

Випікання чизкейків, американського печива, різноманітних кексів, горішків зі згущення молоком, профітролів, макаронів, приготування тартів.

Кондитер

from 09.2020 to 12.2020 (3 months)
Кондитерська студія, Дніпро (Пищевая промышленность)

Приготування Macarons, мусових десертів.
Робота з зеркальною глазурю, велюром.
Збірка , вирівнювання та оформлення тортів на замовлення.

Кондитер

from 04.2019 to 07.2020 (1 year 3 months)
Ramada Lviv Hotel, Львів (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обов'язки старшого кондитера.
Приготування сучасних мусових десертів, робота з дзеркальною глазур'ю.
Проробка та введення в меню власних авторських десертів.
Приготування весільного кенді-бару.

Кондитер

from 05.2017 to 09.2018 (1 year 4 months)
Ресторан Park Avenue, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обязанности старшего кондитера, пекаря.
Разработка технологических карт.
Проработка меню и введение новых авторских десертов и хлебной корзины.
Работа с разными видами теста; зеркальной глазурью; муссовими десертами.

Кондитер, пекарь

from 11.2016 to 03.2017 (4 months)
Ресторан ПРОБКА, Пивоварня, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Должность кондитера и пекаря.
Работа с зеркальной глазулью, велюром, шоколадом.
Приготовление муссовых десертов и чизкейков.
Выпекание хлеба.

Кондитер

from 09.2015 to 10.2016 (1 year 1 month)
Кондитерская мастерская Tortini, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление MACARONS; эклеров; чизкейков; мусовых десертов.
Работа с покрытием велюр.

Піцейола

from 05.2013 to 09.2013 (4 months)
Піцерія Palermo Vll, Коктебель (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення різноманітних видів піц , дотримання робочого місця згідно санітарних правил.

Education

Харківський Державний Університет харчування та торгівлі

Технології харчування, Харків
Higher, from 2011 to 2016 (5 years)

Additional education and certificates

Харківський Державний Університет харчування та торгівл, курс Кондитера, сертифікат Кондитера III розряду

2012

Харківський Державний Університет харчування та торгівлі , сертифікат Повара IV розряду

2014

Knowledge and skills

MS Word MS Excel

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: