Resume from April 13, 2024 PRO

Борис

Завхоз-кладовщик, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кладовщик, завхоз

from 11.2018 to 04.2022 (3 years 5 months)
техкарт, Київ (Видавництво, поліграфія)

Робота Завскладом, прийом, розкладка матеріалів на складі, відбраковка матеріалів, розробка оптимізації складскої продукції, стікеровка матеріалів, виготовлення стелажних ярликів, видача на виробництво, дрібний ремонт по офісу, проведення інвентарізації і доведення її результатів до керівництва, внесення готової продукції до 1С склад, пакування та відправка готової продукції до кліентів, праця с Новою Поштою.
Також оказання допомоги на виробництві по виробництву продукції, контроль якості та расход матеріалів, виправлення браку.
Взаемодії с менеджерами по оберту продукції та матеріалів
Прийом гарантійних продуктів для ремонту та обслуговування, наведення та підтримка порядку в офісі та складі. Взаемодія с керівництвом по своечасному поповненню матеріалів для виробництва, та функціновання офісу.

Завхоз

from 12.2014 to 07.2017 (2 years 7 months)
ТРЦ "Десна", Киев (Охорона, безпека, оборона)

Работал в Торговом комплексе «Десна» где помимо должности НСБ - занимался подбором персонала, мелкий ремонт бытовой техники, электрики, сантехники. Отвечал за пожарную безопасность. Обслуживание оборудования для паркингов, пожарной сигнализации. Отвечал за порядок на территории вблизи объекта от уборки до поливки цветов и уборки снега. В зимний период следил за температурными режимами в зданиях и экономии тепла и электроэнергии. Снятие показаний счетчиков воды, электроэнергии, тепла.
Составлял смету на закупки необходимого оборудования, ремонта и обслуживания комплектующих и запасных частей, списание мат. средств. Инвентаризации и отчетность. Кадровая работа и финансовая отчетность за использование средств на обслуживание и ремонт помещений и зданий.
Имею допуски: 4-я группа по электрике, пожарной безопасности, проведение инструктажей по ТБ для арендаторов и администрации (требуют продления).
Могу осуществлять ремонт сантехники, электрики (выгоревшие силовые щитки или что то в этом роде - не ремонтирую, если вам нужно провести воду в офис с "0" - это тоже не ко мне), мелкий ремонт - заменить смеситель, установить сантехнику. заменить сливной бачёк или внутренности, изолировать провод, поменять лампочки и т.п. - соответственно при наличии инструмента.

Начальник виробництва

from 09.2009 to 09.2012 (3 years)
пеллети брекети, Овруч (Будівельна промисловість, деревообробка)

Як Начальник виробництва — починав з «0»! Підбір комплектуючих та приборів для створення двох лінії, організація робіт по живленню лінії. Розрахунок потужностей для максимального виробництва.
Організував та проводив підбір персонала проводив тільки сам, співбеседи, розстановка по місцям роботи, установка лінії для виробництва, оптімізація процессу, упаковочні лінії, відгрузка готової продукції, складування та сберігання, благодіїна робота з місцевим населенням, фінансові витрати, переміщення товару, удосконалення виробництва та автоматизація для зменшення ручної праці, тестування готової продукції для відправки за кордон, робота з місцевими представниками влади та других структур, забезбечення формою, видача фінансового забезпечення робітникам. Ремонт, обслуговування лінії виробництва, закупівля расходних матеріалів, складування продукції, отгрузка покупцю, звітність по налогам та сборам, розробка та вдосконалення логістикі по доставці готової продукції та особового складу робітників.
Розробка графіков змін робітників, місць відпочику та приїому їжи.
Організація співпраці з близклежащими лісхозами та адміністрацією.
Организація ремонта та обслуговування техніки працюючей на виробництві (2 зіла, трактор).
Постіїний контроль виробництва та робітників, расстановка по робочим місцям, організація стажування та вивчання особового складу який тільки прийшов на виробництво

Education

КВЗРИУ им. С.М. Кирова

3 факультет, Киев
Higher, from 1983 to 1988 (5 years)

Инженер по радиоэлектронике.

Knowledge and skills

Пользователь ПК 1С:Торговля и склад Запуск виробничого процесу Управління проєктами (виробництво) Підбір персоналу Облік розрахунків із постачальниками Фінансове планування Благодіїність Благодійність Ведення звітності Вдосконалення процессу Організація логістики Управління транспортною логістикою Пошук постачальників Керування ланцюгом постачання Користувач ПК Apple IOS SDK MacOS setup Watch os Ipad os Здатність до навчання Продаж побутової техніки та електроніки Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Комунікабельність

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Подполковник запаса, боїовий опыт, жилплощадью обеспечен, женат, есть сын 12 років, не судим и не привлекался. Личного автотранспорта и прав нет.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: