Resume from February 11, 2019

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4136925

Заместитель начальника, начальник управления, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Главный специалист отдела реализации крупных проектов

from 04.2012 to now (12 years 1 month)
Фінанси, банки, страхування

-Проведення комплексного аналізу проблематики проекту, участь у формуванні оптимальної стратегії і тактики роботи щодо стягнення боргу, надання пропозицій про порядок і умови погашення проблемної заборгованості, а також подальших планів дій з проблемних проектам.
-Підготовка консультацій працівникам в питаннях організації продажів і експозиції майна;
-Визначення можливостей, умов та порядку застосування заходів по реалізації заставного майна боржника.
-Контроль правильності відображення у внутрішньобанківських інформаційних системах даних про вартість заставного майна, порядку його переоцінки.
-Участь в узгодженні вартості реалізації заставного майна, як в добровільному, так і в примусовому порядку
-Здійснення роботи по реалізації заставного майна та інших активів боржника:
-Здійснення консолідованого збору інформації та внутрішнього обліку даних про заставне майно (і інших активах боржника, що підлягають продажу в рахунок погашення боргу перед Банком) з усіх проблемних проектам.
-Вивчення можливих ринків реалізації заставного майна та інших активів боржника.
-Встановлення каналів продажів, організацію пошуку покупців заставного майна та інших активів боржника, що підлягають продажу в рахунок погашення боргу перед Банком.
-Розробку і організацію реалізації схем продажу заставного майна та інших активів боржника, взаємодія з особами, які беруть участь в процесі реалізації даного майна.
-Підготовку звітності про роботу;
-Розробку методологічної бази процесу реалізації заставного майна в Банку, в рамках розробки превентивних заходів виникнення проблемної заборгованості, а також оптимізації роботи з нею винесення відповідні пропозиції про вдосконалення бізнес-процесів кредитування та адміністрування проектів в Банку;
-Погодження оцінок проведених незалежними експертами та співробітниками ризик менеджменту для подальшої реалізації заставного майна;
-Підготовка та надання інформації на разові запити НБУ, Міністерства фінансів України, інших органів та департаментів банку;
-Підготовка презентацій по філіям, обласним управлінням, регіональній дирекції по роботі з заставним майном для правління банку;
-Розробка схеми реалізації продажу заставного майна та інших активів боржника, взаємодія з особами, які беруть участь в процесі реалізації даного майна;
-Робота з Державною виконавчою службою України;
-Робота з Арбітражними керуючими в процесі реалізації майна в процедурі банкротства боржника;
-Робота з Агентствами нерухомості України;
-Робота з Біржами України в процесі реалізації майна в процедурі банкротства боржника;
-Робота з представниками СЕТАМ;
-Робота з Нотаріусами в процесі прийняття майна у власність та реалізації майна;
-Робота з Факторинговими компаніями;
-Складання проектів договорів;

Education

Академия Внешней Торговли

Магистратура, международное право, Киев
Higher, from 2003 to 2007 (3 years 8 months)

Additional information

Володіння мовами: російська, українська, англійська – початковий рівень .
Навички роботи з комп’ютером, оргтехнікою, програмним забезпеченням: Добре знаю комп’ютер (Windows, Microsoft Office), Internet, електрона пошта, досвід роботи з законодавчими базами (Liga, Право, Законодавство).
Додаткові практичні навички:
Маю водійське посвідчення категорії «В»

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: