Resume from April 24, 2023 PRO

Сергій

Маркетолог (content, digital, SEO, B2B)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Маркетолог (фахівець з методів розширення ринку збуту)

from 04.2021 to 06.2022 (1 year 2 months)
ТОВ "Чинт Електрикс Україна", Київ (Енергетика)

"Чинт Електрикс Україна" – офіційний представник корпорації CHINT GLOBAL (всесвітньо відомий виробник низьковольтного і високовольтного електротехнічного обладнання https://chintglobal.com).

Основні обов'язки.
1. Маркетингове планування. Розробка, погодження та реалізація маркетингового плану на півроку – рік.

2. Маркетингова підтримка Партнерів (дистриб'ютори, щитові компанії, спеціалізовані магазини). Переговори, підготовка усіх необхідних маркетингових інструментів та матеріалів: рекламні банери та поліграфія, стенди, сувенірна продукція, тексти на сайт, тощо.

3. Просування компанії і її продуктів у соціальних мережах: Facebook, LinkedIn, YouTube. Підготока публікацій (написання текстів, дизайн банерів, монтаж відео).

4. Організація вебінарів компанії. Редагування презентацій, підготовка рекламних інструментів та організація трафіку: верстка лендінгів, підготовка email-розсилок, анонсування в мессенджерах та соц. мережах.

5. Участь у IV Міжнародній спеціалізованій виставці «Electro Install – 2021» під ключ: аніліз локації, підбір забудовника (проведення міні тенедеру), розробка концепції дизайну стенду, анонсування серед Партнерів, підготовка поліграфії та сувенірів, контроль забудовника.

6. Підготовка та виробництво поліграфії, демонстраційних стендів, сувенірної продукції, подарунків для Партнерів.

7. Робота зі страрим сайтом компанії. Технічний аудит сайту (за допомогою Netpeak Spider). Складання ТЗ програмісту на виправлення технічних помилок та налаштування редиректів домену. Розробка ТЗ на покращення структури, юзабіліті, функціональності та наповнення сайту. Координація підрядників. Впровадження нових модулів.

8. Робота з новим сайтом. Аналіз сайтів конкурентів, проведення тендру серед розробників.

9. Копірайтинг та розробка дизайну макетів (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator).

10. Пошук та підбір віддалених співробітників, проведення тендерів та вибір підрядників.

Особисті досягнення.
1. Досвід роботи у великій міжнародній компанії зі штаб-квариторю у Веньчжоу, Китай.

2. Досвід роботи на стороні виробника продукції.

3. Налагодження маркетиногових процесів практично з нуля.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО МЕНЕ

I. Портфоліо https://drive.google.com/file/d/12TH5RcLSHYDvwUYY0bmSdpo1FlyKR4aA/view?usp=sharing
ІІ. Рекомендаційний лист з останнього місця роботи https://drive.google.com/file/d/1hVCbAAJMUTTY52YFgcaKLZhK39KR2n8_/view?usp=sharing
ІІІ. Сертифікат про додаткову освіту https://drive.google.com/file/d/1mO4qdt3CUeMBkNJl_Wf9C_jPU7PrWOh7/view?usp=sharing

Начальник відділу маркетинга

from 06.2019 to 07.2020 (1 year 1 month)
IQ Trading, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

IQ Trading – проектний дистриб'ютор активного мережного обладнання, пасивного мережевого обладнання, систем відеоспостереження, відеоаналітики, обліку робочого часу та контролю доступу. https://www.iqtrading.ua/

Основні обов'язки.
1. Переговори з відділами маркетингу міжнародних компаній щодо просування їхньої продукції на ринку України (визначення каналів просування, складання плану маркетингових заходів на рік, затвердження рекламних бюджетів. (Axis/Швеція, Milestone/Данія, Legrand/Франція, Allied Telesis/Японія, Suprema та Hanwha Techwin/Південна Корея, Agent Vi та Brief Cam/Ізраїль, Herta/Іспанія, Premium Line/Німеччина).

2. Розробка плану маркетингових активностей на півроку, рік (виставки та конференції, профільні офлайн ЗМІ та онлайн-портали, офлайн семінари та вебінари для інтеграторів, контент-маркетинг, еmail-маркетинг, SMM просування, таргетована реклама facebook).

3. Пошук, підбір та навчання віддалених співробітників, проведення тендерів та вибір підрядників.

4. Розробка концепцій рекламних банерів для ЗМІ, email-розсилок та соц. мереж, копірайтинг (написання продающих та інфо. текстів).

5. Розробка та запуск маркетингових воронок в Інтернеті (еmail-розсилки, SMM просування, таргетована реклама Facebook, група у Viber), лідогенерація потенційних клієнтів та відвідувачів заходів IQ Trading.

6. Організація навчальних офлайн семінарів та 25-ти технічних онлайн вебінарів для інтеграторів та кінцевих споживачів (розробка промо-матеріалів, лідогенерація відвідувачів, підготовка заходів, аналіз анкет зворотнього зв'язку).

7. Організація міжнародної онлайн-конференції IQ Trading (25 спікерів із 10 країн Європи та Азії, 32 години прикладного контенту). Розробка концепції та програми конференції, створення сайту, розробка промо-матеріалів, лідогенерація відвідувачів.

8. Участь у профільних виставках та конференціях. Розробка концепції виставкових стендів, логістика, забудова локації, підготовка друкованих промо матеріалів, проведення конкурсів серед відвідувачів локації, координація роботи стендистів та менеджерів із продажу.

9. Розробка візуальної концепції інтерактивного шоу-руму (представлені продукти, технології та проекти понад 15 компаній з Європи та Азії).

10. Розробка прототипу та технічного завдання на розробку b2b-порталу компанії.

11. Контент-маркетинг: email-розсилки, Facebook, сайт компанії, YouTube.

Особисті досягнення.
1. Інтенсивна робота з великою кількістю різних напрямків, товарів та технологій. Супровід двох комерційних відділів IQ Trading, по суті – «двох різних компаній» із кардинально різними спеціалізаціями та підходами до роботи.

2. Розробка візуальної концепції інтерактивного шоу-руму, де представлені продукти, технології та проекти понад 15 компаній з Європи та Азії).

3. Організація міжнародної онлайн-конференції, лідогенірація 270 унікальних відвідувачів (IT директори, держ. чиновники, топи інтеграторів).

Керівник відділу маркетинга

from 01.2018 to 06.2019 (1 year 5 months)
Компанія з управління активами Olimp Asset Investment, фінансова компанія "Київська фінансова група", Київ (Юриспруденція)

Спеціалізація компаній – управління активами, податкове планування, оптимізація податку на прибуток, оптимізація грошових потоків, захист активів від рейдерських атак, управління комерційною нерухомістю, управління коштами виробництва.

Основні обов'язки.
1. Побудова клієнтського ряду, сегментація послуг.
2. Брендинг та "упаковка": розробка позиціонування та корпоративної ідентичності "Київської фінансової групи", підготовка корпоративних презентацій, створення сайту (розробка загальної структури та функціональних особливостей, координація роботи дизайнера, web програміста та SEO оптимізатора, наповнення сторінок текстами).
3. Участь у створенні загальної стратегії просування компанії та її послуг.
4. Планування, реалізація та аналіз ефективності рекламних кампаній в Інтернеті "під ключ": визначення ефективних каналів комунікації, розробка рекламного контенту, запуск реклами.
5. Контроль та координація роботи спеціалістів відділу маркетингу та фрілансерів: дизайнера, копірайтера/журналіста, web програміста, SMM менеджера, спеціаліста з контекстної реклами, SEO оптимізатора.
6. Розробка стратегії та запуск SEO просування сайтів компанії: технічний аудит, складання семантичного ядра, кластеризація пошукових запитів, складання контент-плану та ТЗ для копірайтерів, закупівля маси посилань.
7. Взаємодія з підрядниками (переважно агентства, які спеціалізувалися на розміщенні реклами та на рекламній поліграфії).
8. Взаємодія з бізнес-асоціаціями (переговори, вступ, підготовка презентаційних та промо матеріалів для проведення лекцій "Київської фінансової групи", складання загальної стратегії взаємодії).
9. Організація та проведення навчальних семінарів з податкового планування для власників бізнесу.

У прямому підпорядкуванні 5 осіб: web-програміст, копірайтер/журналіст, спеціаліст з контекстної реклами, SMM-менеджер, SEO оптимізатор.

Особисті досягнення.
1. Запуск з нуля та успішне просування в мережі Інтернет навчальних семінарів з податкового планування для власників бізнесу:
• визначення актуальної тематики семінару;
• розробка структури посадкової сторінки (landing page) та копірайтинг текстів, що "продають";
• розробка рекламних матеріалів: банери для розміщення на ділових Інтернет-порталах, рекламні оголошення для Facebook;
• самостійне налаштування таргетованої реклами у Facebook;
• обробка лідів, спілкування з потенційними покупцями та продаж квитків.

Керівник відділу маркетинга

from 01.2016 to 01.2018 (2 years)
SmartFarming и SmartDrones, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Спеціалізація компанії SmartFarming – точне землеробство та застосування безпілотних технологій у рослинництві. SmartDrones – Інтернет-магазин безпілотних літальних апаратів #1 в Україні.

Послуги компанії SmartFarming: розробка проектів запровадження точного землеробства, впровадження паралельного водіння, переобладнання причіпних обприскувачів, обмір полів, аналіз ґрунтів, моніторинг стану посівів.

Основні обов'язки.
1. Планування маркетингових та PR активностей компанії.
2. Участь у спеціалізованих виставках: спілкування з організаторами, встановлення стендів, підготовка презентаційних матеріалів (презентації спікерів, рекламна поліграфія).
3. Взаємодія зі ЗМІ (розсилка прес-релізів, надання коментарів, участь у спец. проектах, організація інтерв'ю з представниками компанії).
4. Розробка digital контент стратегії, складання контент плану в Інтернеті для двох компаній (SmartFarming, SmartDrones): кількість, формати та зміст матеріалів, канали просування.
5. Ведення сторінок у соціальних мережах, SMM просування.
6. Ведення блогів компаній SmartFarming та SmartDrones на офіційних сайтах.
7. Копірайтінг, розробка концепцій рекламних матеріалів.
8. Робота з підрядниками (агенція копірайтингу, відео продакшн, SMM спеціаліст, агенція рекламної поліграфії, агентство з розробки сайтів та SEO просування).

У прямому підпорядкуванні 6 осіб: 2 копірайтери, дизайнер, web-програміст, SEO оптимізатор, SMM менеджер).

Особисті досягнення.
1. Робота в режимі нон-стоп 24/7/365; дуже насичений та напружений графік.
2. Максимальне занурення у контент маркетинг та digital просування b2b компанії.

Директор з маркетингу

from 01.2015 to 01.2016 (1 year)
ТОВ "Хілгруп", Київ (Машинобудування)

ТОВ "Хілгруп" – українське представництво компанії Hilgrup GmbH (Філіпсбург, Німеччина).

Спеціалізація компанії – розробка та виробництво цифрових рекламних інструментів. Ключовий продукт компанії – двосторонній відео стоппер для магазинів (відео прототипу https://youtu.be/AfqOSiLOapc).

Особисті досягнення.
1. Розробка концепції нового продукту (інструмент + ПЗ).
2. Пошук та залучення інвестицій.
3. Запуск 2х підприємств з нуля: Hilgrup GmbH/Філіпсбург (як засновник), «Хілгруп»/Київ (як директор з маркетингу).

Основні обов'язки.
1. Запуск двох відділів компанії з нуля (відділ маркетингу + відділ продажу).
2. Планування та координація роботи відділів (відділ маркетингу + відділ продажу).
3. Аналіз ринку рекламних інструментів та конкурентного середовища.
4. Розробка тактики та стратегії просування компанії/продуктів/послуг.
5. Визначення цінової політики.
6. Бюджетування (планування та контроль маркетингового бюджету).
7. Розробка мотиваційних програм для відділу продажів.
8. Координація розробки промо-матеріалів про компанію/продукти/послуги.

У прямому підпорядкуванні – близько 10 осіб (відділ маркетингу, відділ продажу).

Директор з маркетингу

from 03.2013 to 01.2015 (1 year 10 months)
Рекламна агенція First Interactive, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Спеціалізація агенції – інтерактивна реклама в громадських місцях та торгових мережах. Клієнти агенції: Procter&Gamble, Nescafe, Global Spirits, Beiersdorf, Danone, Maxus, Coca Colla, Unilever і т.д.

Особисті досягнення.
1. Планування та проведення рекламних кампаній провідних FMCG виробників.
2. Досвід успішного продажу рекламних кампаній провідним FMCG виробникам.
3. Запуск двох відділів компанії з нуля (відділ маркетингу + відділ продажу).

Основні обов'язки.
1. Планування та координація роботи 2х відділів (відділ маркетингу + відділ продажу).
2. Визначення тактики та стратегії просування послуг та продуктів компанії First Interactive.
3. Обробка клієнтських запитів: генерація ідей та створення креативних концепцій для рекламних кампаній відповідно до потреб клієнта.
4. Підготовка комерційних пропозицій.
5. Публічна презентація ідей та пропозицій на зустрічах із клієнтами.
6. Бюджетування проектів; робота із підрядниками.
7. Управління рекламними кампаніями клієнтів (від розробки концепції та плану дій до реалізації).

У прямому підпорядкуванні – близько 10 осіб (відділ маркетингу, відділ продажу).

Education

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут журналістики, Київ
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Additional education and certificates

Авторський онлайн курс з SEO (пошукове просування сайтів), агенція digital-маркетингу Netpeak

2021, 3 місяці

Професія PPC-спеціаліст 4.0, Genius.Space

в процесі

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook CRM Графічні редактори

Language proficiencies

English — average

References

  • Дем'яненко Юрій

    Дем'яненко Юрій

    Директор компанії, керівник відділу маркетингу (за сумісництвом), ТОВ "Чинт Електрикс Україна"

    Contact details are hidden
  • Удод Віталій

    Удод Віталій

    Директор з продажів, ТОВ "Чинт Електрикс Україна"

    Contact details are hidden
  • Гліб Васильович Андрух

    Гліб Васильович Андрух

    Керівник відділу продажів пасивного мережевого обладнання, IQ Trading

    Contact details are hidden

Additional information

Доброго дня, мене звуть Сергій Бабенко, я маркетолог із досвідом роботи понад 16 років.

Останні 3 роки я спеціалізувався на b2b маркетингу, працюючи з проектним дистриб'ютором мережного обладнання та провідним світовим виробником електроустаткування. Таким чином, мені випала чудова нагода:

- налаштувати ключові маркетингові процеси в компаніях-роботодавцях практично з нуля, будучи першим і єдиним маркетологом;

- організувати міжнародну онлайн-конференцію зі спікерами з 10 країн Європи та Азії, близько 50 вебінарів та офлайн семінарів; взяти участь у великих індустріальних виставках та тематичних конференціях;

- просувати високотехнологічні продукти в мережі Інтернет, використовуючи: контент-маркетинг, SMM та таргетинг, SEO та email-розсилки;

- бути частиною команди справжніх професіоналів, планувати роботу та керувати фахівцями на аутсорсингу.

Із задоволенням розгляну цікаві вакансії у штаті компаній, а також допоможу реалізувати проекти як фрілансер.

ЧИМ Я МОЖУ БУТИ КОРИСНИМ?

• Маркетингове планування та управління проектами.
• Розробка контент-стратегій, створення контенту та копірайтинг.
• Розробка онлайн-стратегії залучення клієнтів.
• Підготовка і організація вебінарів під ключ.
• SMM та таргетинг.
• Підготовка email-розсилок.
• SEO, ведення блогів та оновлення сайтів.
• Створення лендингів та корпоративних сайтів під ключ (Tilda, Open Cart).

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО МЕНЕ

I. Портфоліо https://drive.google.com/file/d/12TH5RcLSHYDvwUYY0bmSdpo1FlyKR4aA/view?usp=sharing
ІІ. Рекомендаційний лист з останнього місця роботи https://drive.google.com/file/d/1hVCbAAJMUTTY52YFgcaKLZhK39KR2n8_/view?usp=sharing
ІІІ. Сертифікат про додаткову освіту https://drive.google.com/file/d/1mO4qdt3CUeMBkNJl_Wf9C_jPU7PrWOh7/view?usp=sharing

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: