Resume from February 26, 2024

Микола

Керівник, співробітник служби безпеки, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City of residence:
Zaporizhzhia
Ready to work:
Dnipro, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

IVMS MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Internet Explorer Email Opera Mozilla Firefox ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Ведення звітності Електронна звітність YouControl Відповідальність

Additional information

Мета: отримання посади керівника, співробітника служби безпеки в стабільній компанії, яка активно розвивається. Бажаний рівень оплати 22 000 грн.
Дата народження: 4 червня 1977 року, вік: 45 років.
Семейний стан: одружений, донька – 17 років.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section), E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
1994р. – 1998 р. Запорізькій Юридичний інститут МВС України, спеціальність - правознавство(юрист).

Додаткова освіта:
2017 р. – курси підвищення кваліфікації

Професійні навички:
Навички проведення аналізу роботи підрозділу, постановки завдань, контролю та забезпечення їх виконання, поточного та перспективного планування. Досвід успішного проходження перевірок контролюючими, правоохоронними органами. Навички володіння зброєю. Здатен преносити та адекватно реагувати на підвищені психофізичні навантаження та труднощі пов`язані з виконанням поставлених завдань.
Досвід роботи :
З серпня 1994року служба в органах внутрішніх справ - курсант Запорізького юридичного інтституту МВС України. Після закінчення учбового закладу в липні 1998 року призначений на посаду слідчого слідчого відділення Шевченківського районного відділу Запорізького міського управління УМВС України в Запорізьській області. З травня 1999 року працював на керівних посадах слідчих підрозділів.
В вересні 2002 року призначений на посаду заступника начальника відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, вчинених організованими групами та злочинними організаціями, слідчого управління МВС України в Запорізькій області, де проходив службу до серпня 2017 року.
З вересня 2017 по травень 2022 року працював керівником відділу економічної безпеки страхової компанії.
Перебуваючи на посаді займався:
Організацією взаємодії між службами, структурними підрозділами.
Складанням документів про стан роботи по виконанню наказів, доручень, вказівок з метою виконання поставленних завдань та підвищення ефективності роботи работы з співробітниками.
Веденням обліку та контроль стану роботи, складання звітності. Здійснюю контроль за дотриманням законодавства, внесення пропозицій з метою недопущення його порушення та усунення наявних недоліків.
Проведенням та вивченням результатів службових перевірок, внесенням пропозицій.
Отриманням інформації та вжиттям заходів до попередження та недопущення порушень з боку спіробітників, щодо яких наявна інформація про підтримання позаслужбових відношень з представниками злочинних груп, вчиненні протиправних, в тому числі корисливих правопорушень.
Проведенням перевірок службових кабінетів та робочих місць, дотримання режиму таємності.
Еффективно, якісно та своєчасно виконую обов`язки та поставлені завдання.
Знаю та постійно слідкую за внесенням змін до законодавчої та нормативно-правової бази, яка регламентує забезпечення безпеки компаніі, збереження комерційної таємниці та за основними напрямками діяльності.
Забезпечую та вживаю відповідних заходів, спрямованих на забезпечення екномічної та фінансовї безпеки.
Організовую, контролюю та здійснюю заходи з метою забезпечення внутріофісної роботи(система конфідеційності, безпеки документообігу), в тому числі під час використання комп` ютерної техніки та засобів зв`язку.
Здійснюю заходи спрямовані на забезпечення економічної та фінансової безпеки, збереження матеріально-технічних засобів компанії;
Проводжу системний аналіз отриманих даних в середовищі діяльності засновників, керівництва конкурентів, на підставі якого інформую керівництво для прийняття відповідних рішень;
В межах своєї компетенції взаємодію з структурними підрозділами, контролюючими та правоохоронними органами з метою попередження, припинення протиправної діяльності.
Маю успішний досвід у врегулюванні спорів з контрагентами, державними правоохоронними та контролюючими органами.
Знання мов: український, англійський – початковий рівень, російська.
Навички роботи з комп`ютером:
впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel), навички работи з інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox), ЛІГА:ЗАКОН, YouControl, електронною поштою,складання звітів в електронному вигляді.
Особисті якості: аналітичне мишлення, вміння швидко орієнтуватись в ситуації,яка склалась та самостійно приймати рішення, відповідальність,цілеспрямованість, бажання навчатись, та професійно зростати. Так, є досвід роботи, розробки, внесення пропозицій, прийняття участі та реалізації комплексу заходів щодо вирішення корпоративних спорів, прийняття законних рішень в найкоротші строки, в тому числі правоохоронними органами та недопущенню аналогічних питань в подальшому.
Дисциплінованість, принципіальність у вірішенні службових питань.
Вміння будувати відношення з колегами, клієнтами, контрагентами,працювати над усуненням особистих недоліків, наявність почуття особистої відповідальності, стійких моральних принципів, сміливість, рішучість, організованість.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: