Resume from April 29, 2024 PRO

Юлія

Технолог харчової, кондитерської промисловості, директор з якості

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог, керівник відділу якості

from 01.2023 to 01.2024 (1 year)
Мережа магазинів гастрономіі, Дніпро (Харчова промисловість)

Створення відділу якості та запуск вхідного контролю на РЦ, навчання персоналу, контроль показникв якості та безпечності проукції у державних лабораторіях. Запуск хлібобулочних виробів власного виробництва.

Директор відділу якості

from 07.2022 to 11.2022 (4 months)
ТОВ "Томатіна", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження системи НАССР; контроль дотримання безпеки та якості на всіх етапах виробництва; проведення внутрішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів, узгодження технологічної документації; робота з держ.службами та лабораторіями.

Інженер систем управління/менеджер з якості

from 03.2019 to 01.2022 (2 years 10 months)
ТОВ "Омега", Дніпро (Роздрібна торгівля)

розробка та впровадження системи НАССР, бізнес-процесів, стандартів; проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів; навчання персоналу; контроль технологічних процесів та узгодження технологічної документації; погодження маркування; підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях; підвищення кваліфікації (навчання з наступним отриманням сертифікатів) на семінарах.

Технолог-розробник

from 01.2018 to 03.2019 (1 year 2 months)
Різні компанії, Дніпро, Київ, Львів, Харків (Харчова промисловість)

Розробка нових, а також крафтових видів кондитерських виробів та спортивного харчування; узгодження пакування та маркування; запуск виробничих ліній; підбір сировини та обладнання; розробка рецептур, технологічних карт, розрахунок собівартості та складу готового продукту.

Технолог

from 08.2017 to 12.2017 (4 months)
АВК, Дніпро (Харчова промисловість)

Контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва (цукерковий, вафельний, шоколадний цеха); розробка, супровід та впровадження нових видів продукції; складання рецептур, технологічних карт.

Головний технолог

from 09.2016 to 09.2017 (1 year)
ТОВ "РИФ", Дніпро (Харчова промисловість)

Запуск виробництва "з нуля"; підбір сировини; узгодження пакування та маркування; підбір обладнання (у тому числі виїзд до підприємств-виробників); розробка нових видів кондитерських виробів, спортивного харчування; запуск ліній смаження горіхів та різки сухофруктів; оформлення та підготовка зразків продукції, презентацій для клієнтів; складання рецептур, технологічних карт; впровадження процесу вхідного контролю.

Технолог-розробник/начальник відділу якості

from 11.2015 to 09.2016 (10 months)
Віта Пак/Power Pro, Дніпро (Харчова промисловість)

впровадження процесу вхідного контролю; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; розробка нових та нестандартних видів продукції; проведення виробничих експериментів; розробка та підготовка зразків продукції для інших країн; співпраця з держслужбами та держлабораторіями; робота з митницею (розмитнення сировини, укладання договорів, відбір зразків; робота з торгівельнопромисловою палатою); участь у презентаціях; супровід виставок та змагань.

Інженер-лаборант

from 06.2013 to 10.2015 (2 years 4 months)
КФ "Стимул", Дніпро (Харчова промисловість)

розробка та впровадження системи НАССР; організація та проведення зборів з керівництвом та групою НАССР; ведення робочих груп; розробка та узгодження документації НАССР; підвищення кваліфікації на семінарах; проведення фізико-хімічних аналізів (сировини, н/ф, кондитерських виробів, пива, квасу); акредитація лабораторій; виконання вхідного контролю на виробництвах; контроль технологічних процесів на всіх етапах виробництва; супровід та участь у виробничих експериментах; запуск нових виробничих ліній.

Education

Український державний хіміко-технологічний університет

Технології високомолекулярних сполук, харчові технології та інженерія, технологія жирів та жирозамінників, Дніпро
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Отримана спеціальність інженера-технолога харчової та косметологічної галузей. Магістр.

Language proficiencies

English — advanced

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: