Resume from October 17, 2020 PRO

Руслан

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Berdychiv
Ready to work:
Kyiv, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

from 02.2017 to 10.2020 (3 years 8 months)
ТОВ "Піонер Насіння Україна", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за продажі (насіння та ЗЗР) та виконання планових показників реалізації продукції у ввірених агрохолдингах (4 відповідальні агрохолдинги, а також 7 областей Північно-Західного регіону) - планування продажів, надання рекомендацій, ведення та повний супровід контрактів; Демо-досліди та моніторинг всього критичного періоду росту рослин; Моніторинг ефективності плану захисту рослин, рекомендації щодо внесення добрив, захист рослин та підготовки ґрунту. Надання найкращого гібриду для кожного гектара. Підтримання агротехнічних знань про продукти і сервіси Кортеви. Виїзд, фіксація та вирішення скарг клієнтів. Встановлення та виконання плану продажів у ввірених агрохолдингах за допомогою «прямих продажів» та/або дилерської мережі. Проведення днів полів та семінарів агрономічної служби агрохолдингів. Встановлення та розвиток довготривалих партнерських відносин з відповідальними особами агрохолдингів. Координація та контроль роботи підлеглих на ввіреній території - 2 технічних спеціаліста з продажів.

Агроном-консультант (промоутер)

from 04.2014 to 02.2017 (2 years 10 months)
ТОВ „Піонер Насіння Україна”, Житомир (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за продажі та виконання планових показників на ввіреній території Житомирської області; Демо-досліди та моніторинг всього критичного періоду росту рослин; Моніторинг ефективності плану захисту рослин, рекомендації щодо внесення добрив, захист рослин та підготовки ґрунту. Надання найкращого гібриду для кожного гектара. Підтримання агротехнічних знань про продукт і сервіс Pioneer. Виїзд, фіксація та вирішення скарг клієнтів. Визначення потенційних клієнтів, встановлення та розвиток довготривалих партнерських відносин з клієнтами. Встановлення та виконання плану на ввіреній території за допомогою Sales Reps та дилерів. Проведення днів полів та семінарів для клієнтів.

Заступник директора

from 06.2012 to 04.2014 (1 year 10 months)
ТОВ „Нормагро”, Бердичів (Сільське господарство, агробізнес)

Організація виробничо-операційної діяльності підприємства. Організація і контроль виконання технологічного процесу виробництва в оптимальні строки та високому рівні; розробка технологічних карт, систем захисту с/г культур, посів демо полів кукурудзи, озимого ріпаку, проведення днів поля. Підбір, управління персоналом – 15 чоловік. Організація впровадження інтенсивних технологій вирощування с/г культур і підвищення їх ефективності з ціллю збільшення виробництва та покращення якості продукції, зниження її собівартості і затрат на одиницю продукції, підвищення продуктивності праці і виконання на основі цього планів і задач по виробництву і реалізації продукції рослинництва. Участь в розробці перспективних та річних планів розвитку господарства. Здійснення контролю використання техніки, якості продукції, що вирощується, витрати праці, вжиття заходів щодо попередження можливих збитків. Складання розрахунків і заявок на придбання мінеральних добрив, ЗЗР, насіння, обладнання та інших матеріально-технічних засобів для рослинництва.

Експерт з обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

from 11.2007 to 06.2011 (3 years 7 months)
Відділення АТ „ОТП Банк”, Бердичів (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів, продаж повного набору корпоративних банківських продуктів, банківських продуктів клієнтам МСБ потенційним та існуючим клієнтам, формування та оформлення кредитної та юридичної справи, проведення фінансово-економічного аналізу платоспроможності позичальників (юридичні особи та ФОП), подання кредитної заявки на розгляд кредитного комітету, моніторинг кредитного портфелю, вживання заходів у разі невиконання клієнтами умов кредитного договору, забезпечення аналізу та контролю за прибутковістю клієнтів МСБ по відношенню до всього спектру банківських продуктів, участь в бюджетному процесі бізнес-лінії підприємств МСБ.

Старший спеціаліст по мікрокредитуванню

from 01.2006 to 11.2007 (1 year 10 months)
Бердичівське відділення ЖРУ ЗАТ КБ „ПриватБанк”, Бердичів (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів, продаж повного набору корпоративних банківських продуктів потенційним та існуючим клієнтам, формування та оформлення кредитної справи, проведення фінансово-економічного аналізу для визначення платоспроможності юридичних осіб та ФОП, подання кредитної заявки на розгляд кредитного комітету, моніторинг кредитного портфелю, вживання заходів у разі невиконання клієнтами умов кредитного договору, навчання молодших спеціалістів, член кредитного комітету по розгляду кредитів до 20 000 дол США (МКК).

Старший менеджер-логістик

from 09.2003 to 05.2005 (1 year 8 months)
ПП „УкрКамеон-Європа”, ПП „Укрекспорт”, Київ (Транспорт, логістика)

Пошук потенційних клієнтів (замовників та перевізників); укладання договорів про міжнародну експедицію вантажів; здійснення контролю за перевезенням; оформлення первинної документації; навчання молодих спеціалістів, контроль за виконанням плану кожним співробітником, формування звітності керівництву.

Education

НАУ

Аграрний менеджмент, Київ
Higher, from 1998 to 2003 (5 years 3 months)

Магістр з менеджменту

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Відповідальне відношення до роботи, вміння швидко адаптуватися, орієнтація на результат, пунктуальність, комунікабельність, реалізм, уміння працювати в команді, вміння обґрунтовувати та відстоювати свою думку, здатність приймати відповідальні та виважені рішення, навички проведення переговорів, аналітичні здібності.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: