Resume from September 4, 2018 PRO

Руслана

Економіст, інспектор кредитний

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кредитний інспектор

from 11.2017 to 06.2018 (7 months)
ФК "Кредит-Капітал", Львов (Факторингові послуги, кредитування фізичних осіб)

Продаж кредитних продуктів, консультування, оформлення та супровід угод кредитування. Прийняття та відповідне оформлення індивідуальних рішень по окремих кредитних справах.

Економіст з праці та заробітної плати

from 12.2015 to 09.2017 (1 year 9 months)
Волиньторф, Прилісне (Виробництво та реалізація торф'яних брикетів.)

Розраховувати фонди заробітної плати і чисельність працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів, забезпечення правильного співвідношення працівників по категоріях персоналу і кваліфікаційним категоріям . Визначати на основі чинних положень розміри премій. Здійснювати контроль за дотриманням штатної дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за точністю найменувань професій і посад, правильним застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до тарифно-кваліфікаційних довідників розрядів робітникам і категорій фахівцям. Вести облік показників з праці і заробітної плати, аналізувати їх і складати встановлену звітність у зазначені строки та за встановленими формами. Виконувати роботи з формування, ведення та зберігання бази даних з праці і заробітній платі, чисельності працівників, вносити зміни в довідкову і нормативну інформацію, використовувану при обробці даних.

Education

Українська академія друкарства

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Львов
Higher, from 2014 to 2018 (4 years 3 months)

Львівський поліграфічний коледж Української академії друкарства

Бухгалтерський облік, Львов
Unfinished higher, from 2011 to 2014 (2 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer MS Access Email Opera Mozilla Firefox Бухгалтерський облік Google Chrome Google

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: