Resume from June 8, 2018 PRO

Микола

Агроном, заступник директора, директор, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

головний агроном

from 05.2016 to 07.2017 (1 year 2 months)
Агротрейд, Харьков (Сільське господарство, агробізнес)

Виконував такі посадові обов’язки: Планування та організація всього технологічного процесу виробництва. Розробка технологічних карт по вирощуванню різних видів с/г культур з метою збільшення урожайності, в залежності від ґрунтових умов, кількості опадів, температурного режиму, наявності техніки на підприємстві. Проведення аналізу сівозміни та визначення структури посівних площ. Здійснення контролю за якісним та своєчасним виконанням технологічних операцій. Розрахунок потреби і забезпечення підприємства посівним матеріалом, ЗЗР, добривами. Аналіз необхідності видів техніки для своєчасної підготовки ґрунту, посіву, догляду за рослинами, збору урожаю. Розробка та забезпечення виконання графіку польових робіт. Підготовка бюджету відповідних витрат та організація звітності виробничої діяльності підприємства. Управління агрономічною службою, участь в організації, підготовці, навчання та атестації персоналу служби.

Education

ПДАА

Агрономія, Полтава
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 5 months)

Additional information

Знаю і використовую в роботі біологічні особливості культур, засоби захисту рослин, технології вирощування від класичної до стріп-тіла, різні види техніки, систему супутникової навігації.
Знання іноземних мов: англійська мова – базовий рівень.
Володіння комп’ютером: користувач, програми: World, Exel, частково С1 (8).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: