• PRO

Наталя

Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості)

Considering positions:
Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості), Адміністратор ветеринарної кліники, Керівник відділу, майстер дільниці, помічник технолога, Начальник відділу якості, Зоотехнік
Employment type:
full-time, part-time
Age:
46 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Ветеринарний лікар , заступник начальника відділу вхідного контроля якості

from 02.2005 to 08.2024 (19 years 6 months)
Держпродспожив служба , ТОВ "Салтівський М/К, Харків (Харчова промисловість)

Ветеринарний лікар, заступник начальника відділу вхідного контролю якості

from 02.2004 to 08.2024 (20 years 6 months)
держпродспожив служба, ТОВ "Салтівський м/к, Харків (Харчова промисловість)

Інспекторська діяльність на мʼясо переробних підприємствах , включаючи перевірка вхідної сировини щодо критеріїв та стандартів якості на всіх етапах виробництва .

Education

Полтавська державна аграрная академія

Харчові технологіі, Харків
Higher, from 2024 to 2025 (1 year)

Харківський Зооветеринарний інститут

Ветеринарний , лікар Вет медицини, Харків
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Additional education and certificates

Київський Національний Університет Харчових технологій

2022 рік підвищення кваліфікації ( Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності Менеджемт

Knowledge and skills

  • Комунікабельність
  • Написання регламентів
  • Виконання планів та задач
  • Співпраці з виробництвом
  • Знання законодавчої бази
  • Критерії якості щодо сировини
  • Взаємодія з постачальниками
  • Організація трудового процесу

Additional information

Ветеринарний лікар по контролю якості і безпечності харчових продуктів . Ветсанекспертиза продуктів забою , лабораторні дослідження , технологія обвалювання мʼяса свинина , яловичини .
Контроль якості сировини тваринного походження включаючи натуральну кишкову оболонку на всіх етапах простежування руху сировини на виробництві ( вхідний контроль, зберігання, переробка )
Контроль ветеринарно- санітарного стану на підприємстві ( дезинсекція дератизації дезинфекція виробничих приміщень , облік температурних режимів холодильних камер.
Відбір проб по показникам якості та безпечності харчової продукції
Перевірка та правильність оформлення супровідних документів на продукцію, вхідний контроль супровідних документів на продукцію , допоміжних матеріалів . Звітність , написання регламентів , знання законодавчої бази , нормативної документації (ТУУ, ДСТУ , системи сертифікації НАССР )
Ведення журналів уставноі форми , ведення звітності , створення графіків робочого часу організація робочого процесу . Ведення і контроль на підприємстві всієї документації по системі сертифікації Насср , на всіх стадіях виробництва .

Ключові навики :


Вхідний Контроль сировини .

Документальне супроводження

Контроль якості на виробництві
Управління виробничим процесом щодо якості надходження та переробки сировини.



Внутрішня документація

Робота в команді
Мови :українська , руська
Водійське посвідчення , категорії В
Власне авто .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: