Resume from April 29, 2024 File

Віта

Технолог харчової промисловості

Age:
49 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

СИЧ ВІТА СЕРГІЇВНА

Мобільний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section) E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Моє портфоліо: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Основні обов’язки і досягнення:

Керівництво та організація безперебійної роботи виробничого процесу, управління виробничим персоналом понад 300 чоловік.
Освоєння нових технологій, а при необхідності їх створення з нуля, запуск нових підприємств з розробкою проєктів згідно норм НАССР, пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;
Навички міжособистісного ділового спілкування; вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення; увага до аспектів і деталей; здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення; вміння виявляти гнучкість; навички управління проектами; ділове лідерство.

Професійні компетенції, навички:
Професійне знання технології виробництва і переробки м'ясної продукції (балик, витримані стейки, ковбаски гриль, снекова продукція); кондитерських виробів (печиво цукрове, пісочне, взбивне, тістечка моті); перші та другі страви у реторт/дой паках, м'ясні консерви; соуси (соєві, овочеві, на основі бульйону, для других страв з м'ясом ); томатні заправки; кетчупи; аджика; наповнювачі фруктові (для морозива, круасанів тощо); йогурти; грінки; соки, компоти, напої; снеки фруктові/овочеві (пастила, батончики, слайси, чипси, цукерки); продукти з імбиром; чаї; протерті фрукти (джеми, варення, пюре); снеки рибні; консерви овочеві/грибні; соління в асортименті; салати з морських водоростів/капусти, овочева група, напівфабрикати у тісті.
Понад 7 років досвід роботи з розробки технічної документації на усі види виробів харчової продукції.

Досвід роботи (закордонні проєкти):
Проєктування овочесховища (шокова заморозка), м'ясопереробного підприємства 2017 р;
Запуск виробництва кунжутової олії (о. Балі) 2022р.
Запуск виробництва напівфабрикатів у тісті, делікатесної групи (м'ясна переробка) м. Ташкент, Узбекистан 2023р.
Планування, проектування, підбір обладнання для запуску других страв у реторт-пакетах, розробка рецептур - м. Суха́р, ОАЕ 2024р.

Досвід роботи (Україна):

Посада: Головний технолог
ТМ «Misso» м. Київ
Період роботи: з 2023р по теперішній час
Виробництво цукерок, батончиків з горіхово-фруктових мас, глазурування шоколадом сухофруктів, фасовка горіхів, сухофруктів, мікси з них.

Посада: Головний технолог
Період роботи: 2022 - 2023р м. Дніпро (консерви, перші, другі страви у реторт; соуси, заправки, соки та ін.), робота з розробки технологічної документації (проєктна робота).

Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2017 – 2022 р.
Назва організації: ТОВ «Чарівна Мозаїка» м. Харьков (кондитерські вироби: печиво)
Посада: Керівник виробництва
Період роботи: 2015 – 2017 р.
Найменування організації: ТОВ «ВП Роганський м'ясокомбінат» м. Харків (переробка м'ясної сировини)
Посада: Керівник регіональною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи продовольства
Період роботи: 2005 - 2015 р.
Назва організації: Атестована лабораторія ВЧ, м. Харків.
Посадові обов'язки та досягнення:
Контроль якості вхідної сировини, напівфабрикатів і готових продуктів (органолептика, фізико - хімія, бактеріологія) на території п'яти областей. Контроль якості зберігання та використання сировини, п / ф та ДП.
Контроль показників якості виробництва готового продукту (фізико-хімічні та радіологічні дослідження).
Систематична повірка приладів для роботи в лабораторії.
Ведення відповідної документації, контроль ведення рабочих журналів.
Знання стандартів: ДСТУ, ГОСТ, ТУ та їх розробка, методики та інструкції з лабораторного контролю.

Освіта вища:
Учбовий заклад: ХЗВА, ХМУ
Технолог харчової промисловості
Лікар санітарної якості продуктів тваринного і рослинного походження.

Спеціалізація: Ветеринарно-санітарна експертиза м'ясо-молочної продукції.

Курси підвищення кваліфікації:
2015р, м. Київ
«Санітарна якість продуктів тваринного і рослинного походження»
2023 рік, м. Київ
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Додаткова інформація:
Дата народження: 12.10.1974р.
Проживаю у м. Київ
Володіння ПК (впевнений користувач), Internet, Microsoft Word, Excel.
Особисті якості: Комунікабельність, дисциплінованість, цілеспрямованість, амбітність, відповідальність, акуратність, стресостійкість, ефективна взаємодія з людьми.

ПОСЛУГИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:
з розробки технологічної/технічної документації, рецептур, консультації щодо впровадження НАССР на виробництві тощо (додаткова інформація за посиланням в портфоліо: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Проживаю і працюю у м. Київ (маю постійне місце роботи) працюю віддалено на проектах, за потреби виїжджаю на виробництво

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: